Mensen, ik moet iets van mijn hart.

Heel erg leuk allemaal die glutenvrije bloggers, advertenties, foto’s, reviews en noem maar op maar ik moet iets kwijt.
IK BEN MEER DAN DAT!

Ik vind het fantastisch om te bloggen over voeding en jullie recepten te laten ontdekken die je zelf nooit bedacht had. Maar.. is jullie nooit opgevallen dat veel van mijn recepten niet eens specifiek glutenvrij zijn? Hiermee bedoel ik dat er niet een speciaal gecertificeerd glutenvrij product gebruikt is. Iedereen kan het dus simpelweg maken!

Hiervoor heb ik verschillende redenen:

Mensen bewust maken

Nou waarvan dan? Eigenlijk van het feit dat het allemaal niet zo moeilijk is. Simpelweg vlees, groente en aardappels is al gewoon glutenvrij hoor. Daarbij dus nog veeeeel meer ingrediënten. Door het steeds meer ter sprake brengen van dit soort aspecten, zien onder andere restaurants ook dat zij makkelijk een aanpassing kunnen doen. Kijk eens in mijn receptenoverzicht, dan zie je ook voldoende simpele gerechten die je kunt maken. TIP!

Ik ben meer dan alleen glutenvrij

Ik ben Annemiek en ik ben meer dan alleen dat glutenvrij meisje. Ik ben een stuiterballetje dat rechten studeert, stage loopt, werkt, sport, leuke dingen wil doen met vrienden, de juiste sport-bh zoekt, kleding koopt en een goede balans tussen dit alles zoekt. Daarom zie je de laatste tijd ook steeds meer lifestyle artikelen verschijnen, simpelweg omdat ik meer ben dan glutenvrij eten. Tuurlijk moet ik altijd alles meezeulen naar al deze dingen, maar daarnaast geniet ik ook van het student zijn, van het jong zijn en van het keiharde werken en sporten.

Dat betekent overigens niet dat ik alle glutenvrije bloggers niet ontzettend leuk vind. Zij stoppen ontzettend veel energie in het delen van recepten en tips, waar iedereen zeer veel aan heeft. Zeker als beginnende. Hoe dan ook, ik wil mijn artikelen niet vastpinnen op ‘het glutenvrije’, dus vandaar: IK BEN MEER DAN DAT.

Ik weet zeker dat er genoeg mensen die glutenvrij moeten eten dit (h)erkennen, niet? Let me know!

love, Annemiek

Write A Comment

Close