Ik ga eerlijk met jullie zijn, eigenlijk moest dit een fantastische hoge taart worden maaar…. hij zakte me helemaal in elkaar. Gelukkig bleef ik optimistisch en heb ik met de bodem een heerlijke en simpele taart weten te maken.

Benodigdheden

  • 1 bakje verse bramen
  • 200 ml Arla Skyr (ik gebruikte deze bosvruchten variant)
  • 1 pak oreo koekjes
  • 1 pak choco biscuits
  • 200 gram roomboter

Werkwijze

  1. Stamp je koekjes plat, hoe jij dit wil
  2. Smelt de roomboter
  3. Zodra de boter is afgekoeld, kan je het mixen met de koekjes
  4. Pak een kleine taartvorm en doe hierin de mix
  5. Druk de bodem met de bolle kant van een lepel plat, druk goed aan
  6. Zet de bodem voor minimaal twee uur weg
  7. Doe hieroverheen de Skyr
  8. Decoreer met de bramen

Easy he?

Ik heb meer glutenvrije taarten gemaakt:

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

2 Comments

  1. Pingback: Glutenvrije koffie-chococake - Annemiek Nauta

  2. Pingback: Glutenvrije marmercheesecake met chocolade - Annemiek Nauta

Write A Comment

Close