Van Eat Natural kreeg ik de mogelijkheid om veel (lees: heel veel) producten te testen. Uiteraard kreeg ik de glutenvrije varianten opgestuurd, waar de niet-glutenvrije influencers andere producten kregen.

NICE & EASY
Bij EAT NATURAL houden ze het graag simpel. Flinke stukken noot, gedroogd fruit, een beetje chocolade of yoghurt…. gemixt en gerold tot een heerlijke reep. De repen worden gebakken volgens een eenvoudig recept. Hiervoor gebruiken ze alleen de allerbeste ingrediënten gekocht van boeren met wie op een eerlijke manier zaken wordt gedaan. En ook belangrijk, er worden geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Alle repen maken ze zelf. Met liefde en aandacht. Ze worden in kleine hoeveelheiden bereid in de eigen EAT NATURAL Makery. Al de repen zijn glutenvrij en geschikt voor vegetariërs.

RISE & SHINE
De repen van EAT NATURAL zijn geschikt voor ieder moment van de dag. Maar voor een echte kickstart van je dag, neem je een kom krokant geroosterde ontbijtgranen. Het is een wat kleiner assortiment waardoor dat assortiment de volledige aandacht en liefde krijgt die zij verdienen. Daarnaast zijn er van de 5 muesli soorten 2 glutenvrij en bevat geen enkele soort kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmidddelen.

Ik heb de volgende producten ontvangen en geprobeerd:

Super Granola met boekweit, zaden & honing

Super granola

De super granola van Eat Natural heb ik al eerder gehad. Ondanks het feit dat ik altijd mijn eigen granola maak (LOOK AT THIS!), vond ik deze variant best wel in de buurt komen van mijn eigen variant. De ingrediënten zijn:

Gemengde zaden 28% (zonnebloemzaden 19%, pompoenpitten 8%, lijnzaad 1%), glutenvrije HAVER 22%, honing 15%, raapzaadolie, boekweit 9%, geschaafde kokosnoot, erwt proteïne , geroosterde kikkererwten. Allergiewijzer. Kan sporen van noten, pinda’s, soja, sesamzaad en koemelk bevatten. Voor allergenen, zie Hoofdletters bij ingrediënten.

Let op: kan jij geen glutenrije haver handelen? Eet dit dan overduidelijk niet. Ik kan er zelf goed tegen, dus dat scheelt. Anyway, ik nam deze granola met wat griekse yoghurt en ik deed er wat chocolate chips doorheen (chocolaverslaafd duh). Het was echt heerlijk! Af en toe neem ik deze variant ook wel eens als lunch, ook een aanrader.

Noodles

Over de noodles kan ik zeer kort zijn: JUM! Ik ben er heeeelemaal gek op en ga jullie binnenkort wat recepjes laten zien die ik gemaakt heb met de noodles. Ze staan al klaar dus dat is nog even afwachten, even geduld dus.

Fruit en noot repen

Bars with benefits high in fibre* apple, ginger & dark chocolate

De eerste reep is de ‘rode’ reep. Dit is dan ook direct mijn minst favoriete reep. Het feit dat er heerlijke chocolade in zit is voor mij een groot pluspunt. De appel smaakt ook goed, er is echter een ingrediënt wat voor mij te overheersend was en dat was de gember. Dat is voor mij een groot minpunt, ondanks dat er erg veel vezels in de reep zitten wat een groot voordeel is.

Bars with benefits extra protein* maple syrup, pecan & peanuts

Dit is de sultana variant. Eigenlijk kan je het dan ook wel een beetje vergelijken met de sultana koekjes. De suiker er bij bedenken en je hebt hem hoor, dichtbij! Hij is in ieder geval hartstikke lekker met veel noten, zaden en pinda’s. Een hele goede combinatie van de juiste vetten en met lekker veel eiwitjes.

Bars with benefits high omega-3* chocolate chunks, peanuts & seeds

Breng chocolade, pinda’s en zaadjes samen en je maakt mij blij. Deze reep is voor mij echt een toegevoegde waar aan de dagelijkse benodigdheden. Er zitten wel veel vetten in, maar dat compenseert de overige macro’s.

Benieuwd naar andere tussendoortjes die ik lekker vind? Klik HIER.
Dit is een gesponsord artikel, dit veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

Write A Comment

Close