Jeetje.. dan sta je wel even te kijken hoor. Een samenwerking met Hunkemöller, iets wat ik never nooit had durven dromen.

Zoals veel mensen om mij heen weten, ben ik al jaren de grootste fan van de Hunkemöller. Ik koop er alles. Van lingerie tot badkleding, nachtkleding en sinds een paar jaar ook sportkleding. Waarom? De kwaliteit en opties! Wanneer ik bij andere winkels wat wil scoren, is het of niet in mijn maat, of het gaat erg snel kapot. Dat werkt voor mij gewoon echt niet. Investeer eens in goede kwaliteit en je zult zien dat je er veel langer plezier van hebt.

Hoe dan ook, de samenwerking met Hunkemöller ging over het vinden van de perfecte sport BH. Een job die voor mij perfect is weggelegd. Ik sport veel en daarbij moet je écht een goede sport BH aan doen dames, geloof me. Ik zal jullie vertellen waarom.

Waarom?

Eh naja, wel eens gerend zonder? It fucking hurts. Dan weet je eigenlijk wel genoeg. Als iéts pijn doet dan is dat het, daar hoef je geen wetenschappelijke testen tegenaan te gooien. Wat dan wel weer leuk is om te weten is dat je boobies 78% minder bewegen indien je een goede sport BH draagt. Doei pijn, gestuit en ongemakkelijkheden.

Serious Business

Hetgeen ik net vertelde over de pijn, kan wel serieuze gevolgen hebben. Als je echt pijn ervaart kan je namelijk door het dragen van een onjuiste sport BH ook last krijgen van je nek en rug. Hierdoor veranderd je houding en is de comfort ver te zoeken.

Ik kan nog meer leuke feitjes opdreunen maar eigenlijk weten we allemaal dat we er 1 moeten dragen. Daarom laat ik jullie bij deze weten hoe ik die van mij uit zoek (uiteraard bij de Hunkemöller).

Sport bh test by Hunkemöller

Waar ik door deze samenwerking achterkwam (ondanks dat ik dagelijks bijna hun webshop check) is dat Hunkemöller een eigen sport BH test op hun site heeft staan. Hier kan je in 3 stappen er achter komen welke sport BH uit de collectie het best bij je past. In de eerste stap dien je je cupmaat in te vullen, hierbij kan je kiezen tussen cup A t/m F. Stap 2 geeft een indicatie van hoeveel je sport. Hierbij kan je kiezen uit weinig activiteit, medium activiteit en hevige activiteit per sport. Hierdoor kunnen zij inschatten welke ‘steun’ jij ongeveer nodig hebt. Stap 3 berekent zelf al de sport BH die jij nodig hebt. Hierdoor ben je in 3 stappen een weetje verder en kan je de perfecte sport BH kopen. Zelf heb ik de level 3 sport BH die het beste bij mij best. Deze is speciaal gemaakt voor dames met C-F cups die aan high intensity sporten doen (ik voetbal, loop hard en fitness). Hierdoor krijgen mijn boobies de perfect steun tijdens alle drie de sporten. Ik ontving hier dan ook twee sport BH’s van de nieuwe collectie, die beiden level 3 waren.
Klik HIER voor de test.

Zoals je kunt zien heb ik twee soorten BH’s gekregen, de witte en de zwarte.

De elite sport bh level 3 zwart en wit

Zoals net benoemd in de uitleg over de test, zie je dat deze sport BH voor C- F cups ontworpen is en deze heb ik uiteraard dezelfde dag nog getest. Ik ben een klein stukje gaan hardlopen en heb verder de fitness oefeningen gedaan die ik graag doe. De BH ging gemakkelijk aan, ziet er verdomd goed uit voor een sport BH (bye bye lelijke dingen) en is nog verstelbaar ook. Hij kost overigens 29,99.

Net als bij een gewone BH kan je de omvang zelf bepalen door de bandjes te verstellen én de achterkant. Ideaal. Daarnaast zit er geen beugel in en zijn de cups uitneembaar, waardoor je hem nóg verder kan aanpassen dan hij eigenlijk al perfect is gemaakt. Kijk hier onder maar:

By the way nog een belangrijk puntje: handwas is key. Ik ben geeeeeen held in wassen maar ben er wel achter gekomen dat je sommige (sport) BH’s NIET moet wassen, you’ve been warned!

Benieuwd naar deze variant? Klik HIER voor de witte variant en HIER voor de zwarte variant.

Ik ben meeeeeer dan tevreden over de service en kwaliteit van de Hunkemöller. Zoals al aangaf bij de intro, sinds jaar en dag is dit mijn allergrootste favoriet en voel ik mij bevoorrecht deze samenwerking aan te zijn mogen gaan. TROTS op alle Hunkemöller ambassadeurs en dit POWERBEDRIJF.

Dit is een gesponsord artikel, dit veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

1 Comment

  1. Pingback: HKMX sportcollectie + WINACTIE - Annemiek Nauta

Write A Comment

Close