Hoe leuk is het om soms met andere ondernemers uit de buurt te gaan babbelen en zien wat er uitkomt? Zo ook het voorbeeld van een jongedame die sinds twee jaar eigen ondernemer is van een kledingwinkel in Holten, Overijssel.

MOOI! by Natashja is een kledingwinkelbegrip sinds twee jaar. Ik stuitte echter veel te kort geleden pas op de webshop. Uiteraard wist ik van het bestaan van de winkel en zag ik ook vaak het een en ander voorbijkomen op Facebook, maar een webshop? Te gek! Ik zit namelijk vrij vaak super lui op mijn bankie kleren te bestellen, simpelweg omdat ik niet zo van winkelen houd. Ja, je hoort het goed: ik ben niet gek op winkelen. Heel af en toe vind ik het leuk om alleen de stad in te gaan maar dat ellenlange gedoe van ‘staat dit me nou wel of niet’ nee, bedankt. Daar pas ik voor. Daarom koop ik veel dingen in een online webshop om zo het een en ander te kunnen passen en eventueel terugsturen. Zo open ik het pakketje lekker wanneer ik zelf zin heb, lekker lui.

Hoe dan ook: de webshop. Vreemd was het niet dat ik hem pas voorbij zag komen, hij is namelijk splinternieuw.
Ben je er benieuwd naar? Klik HIER.

De merken

Natashja zelf vertelde bij ons gesprek vol lof over haar online webshop. Ze vertelde ook dat de merken die zij verkoopt, erg trots op is. Ik kwam dan ook in aanraking met voor mij nieuwe merken, die mijn ontzettend bevielen. Ik zal de merken benoemen en het een en ander laten zien.

Yaya

Yaya is het Nederlandse merk dat bekendstaat om de positiviteit. Hun merk is ontstaan uit een verre reis, een idee en een ondernemingsvisie. YAYA wordt verkocht in 2500 winkels in Nederland maar ook in Holten. Natashja wist mij te vertellen dat er verschillende wachtlijsten zijn voor dergelijke merken, super tof dus dat zij (dit merk onder andere) in de winkel heeft.

Het topje en de broek zijn van YAYA, scroll verder voor mijn mening over de artikelen.

Hempje: 39,95

Het hempje was echt zijdeacht, heerlijk. Hij heeft verstelbare bandjes en de kleur stond ontzettend leuk. Houd er wel rekening mee dat hij wat ruimer valt, je kunt hem bestellen via HIER.

Broek: € 89,95

De broek zat echt perfect. Het fijne aan deze broek was dat er een soort stretch in zit. Zelf ben ik dar echt gek op omdat je de ene dag je wat voller voelt dan de andere dag en deze broek dan alsnog perfect zit. Daarnaast waren de contrasten in de broek erg gaaf en had ik zelf nog geen grijze broek. Hij is ook redelijk luchtig waardoor het ook een broek is die je eventueel in de lente en in de zomer nog prima aan kunt trekken.

Milla Amsterdam

Dit is een shirtje van Milla Amsterdam, een merk dat in 2014 is opgezet in eh.. Amsterdam natuurlijk. De blazer is ook van Milla. Kijk alleen al even naar de kwaliteit, hij sluit perfect aan en is van volwaardige stof. Geen blazer die goedkoop aanvoelt, nee. Kwaliteit!

Blazer: € 119,95

Zoals ik net eigenlijk al kort aan het inleiding was: DIE BLAZER OMG! Zo fijn, mooi, vol kwaliteit, mooi afgewerkt en hij zat echt perfect. Ik denk niet dat ik ooit zo’n fijne en mooie blazer aan heb gehad, echt perfect. Kortom: BUY THE BITCH!

T-shirt: € 39,95

Dit shirtje voelde erg zacht aan. Modekenner Annemiek beschrijft het zo, haha. Het shirtje is erg basis, waar ik gewoon van houd. Perfect om onder een blazer aan te doen of in de lente boven enen simpele broek.

 

Elvira Casuals

T-shirt: 34,95:

Dit shirtje met c’est la vie er op is er echt 1 die bij mij past. Ik kies vaak voor de wat simpelere kleding omdat ik dat simpelweg mooi vind. Daarom was dit ook een shirtje dat echt op mijn lijf geschreven stond.  Denk er aan: de top valt iets kleiner uit.

Hiernaast heeft Natashja nog de merken Fabulous Fabs en Mamaloucious. Mocht je hier benieuwd naar zijn, klik even op deze link.

Naast deze merken viel mij nog iets op bij Natashja: de sieraden. Deze maakt zij helemaal zelf. Leuk hoe ze vertelde altijd bezig te willen zijn en in de tussentijd lekker haar hand slaat aan het maken van haar eigen sieradenlijn, heel bijzonder. Ben jij net zo benieuwd als ik? Klik HIER.

Conclusie: Natashja wat heb je een gave webshop. Hijs volledig, duidelijk en vooral een webshop waarop duidelijk wordt gecommuniceerd. Je ziet exact wat je kunt verwachten en daarnaast staat er ook nog eens bij of een bepaald kledingstuk juist ruimer of kleiner valt, ideaal voor de twijfelaars onder ons!

Dit is een gesponsord artikel, dat veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

Write A Comment

Close