De consenza durum review: Naast het mediterraans stokbrood dat ik heb gekregen van Consenza, kreeg ik ook de durum. Geen idee wat ik er mee moest dus ik ging op onderzoek uit!

Afgelopen week kreeg ik weer een leuk pakketje thuis gestuurd. Een pakketje van het merk Consenza. Hier heb ik vaker samenwerkingen mee gehad en eigenlijk krijg ik iedere keer bij een nieuw product de mogelijkheid hem te testen. Erg leuk! Hoe dan ook, deze keer kreeg ik deze durum en stokbrood, waarover later meer.

Het kost 3,99, de ingrediënten zijn:
Glutenvrije mix (51%) (maiszetmeel, rijstmeel, tapioca, maismeel, rijstzetmeel, aardappelzetmeel, gemalen lijnzaad, boekweitmeel, quinoa meel, havermeel, rijstzemelen), water, zonnebloemolie, plantaardige vezels (bamboevezel, psylliumvezel, inuline), zout, emulgator: zonnebloemlecithine, verdikkingsmiddel: tara en xanthaangom, gist, conserveermiddel: kaliumsorbaat, aroma.

Ik ging op onderzoek uit en wat bleek, durum eet je vaak met lamsvlees. Ik koos echter voor simpelweg gehakt, omdat ik dat heerlijk vind en ook in huis had. Verder houd ik niet van al te veel poes pas zoals jullie weten, dus bij deze mijn heerlijke en simpele durum recept:

Benodigdheden

 • 500 gram mager gehakt
 • 2 durum van Consenza
 • Kerriepoeder
 • Komkommer
 • Cherry tomaten
 • Rode ui
 • Shoarma saus van Remia 
 • Olijven
 • 5 augurkjes

Werkwijze

 1. Doe de olie in de pan
 2. Bak de gehakt rul
 3. Snijd alle ingrediënten die je in de durum wilt hebben (ik koos voor bovenstaande)
 4. Zodra de gehakt bruin is, voeg je behoorlijk wat kerriepoeder toe
 5. Doe de durum in de magnetron voor 2 minuten
 6. Vul hem met de ingrediënten naar keuze
 7. Serveer met de shoarma saus

Wil je hem bestellen? Dat kan via de Glutenvrije Webshop!

Ik heb meerdere producten van consenza ontvangen in het verleden, zie ook:

Dit is een gesponsord artikel, dat veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

Write A Comment

Close