Follow my blog with Bloglovin

Hmmmm.. leuk he, blogger zijn. Je krijgt erg veel pakketjes en het lekkerste is dan ook dat je de meest nieuwe glutenvrije producten mag proberen. Zo ook een nieuw stokbrood, Consenza mediterraans stokbrood!

Afgelopen week kreeg ik weer een leuk pakketje thuis gestuurd. Een pakketje van het merk Consenza. Hier heb ik vaker samenwerkingen mee gehad en eigenlijk krijg ik iedere keer bij een nieuw product de mogelijkheid hem te testen. Erg leuk! Hoe dan ook, deze keer kreeg ik dit stokbrood en durum, waarover later meer.

Het stokbrood kost 2,49, de ingrediënten zijn:
Water, maiszetmeel, rijstebloem, zongedroogde tomaat, kaas (7%), rijstzetmeel, tapiocazetmeel, soja eiwit, zonnebloemolie, suiker, gist, verdikkingsmiddelen: xanthaangom, hydroxypropylmethylcellulose, desem van rijst (gedroogd), psyllium, bakkerszout, olijfolie, zout, dextrose, rietsuiker, kappertjes, rozemarijn, karamel, knoflook, enzym, maltodextrine, koolzaad olie, wijn azijn, natuurlijk aroma, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, basilicum, oregano, peterselie.

Dit product is vervaardigd in een omgeving waar met eisojamelknotenlupine en sesam wordt gewerkt.

Zelf heb ik hem nog wat opgeleukt met olijfjes, tomaten, ui en wat pesto. Het smaakte als een heerlijk mediterraans stokbrood. Voordat ik hem toch even afbakte – bij binnenkomst kan hij 3 dagen bewaard worden – rook ik er aan het het rook echt naar de broodafdeling bij de Appie. Al die lekkere geuren deed mij denken aan mediterraanse croissantjes etc.

Toen ik hem er uit haalde besefte ik mij pas dat hij erg knapperig was toen ik begon te snijden, het heeft een echte bite. Al met al een heerlijk stokbroodje voor tussendoor of bij de borrel, voor mij echt een toppertje! Wil je hem bestellen? Dat kan via de Glutenvrije Webshop!

Ik heb meerdere producten van consenza ontvangen in het verleden, zie ook:

Dit is een gesponsord artikel, dat veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

Write A Comment

Close