Niets zo lekker als een avondje tapas eten met je vriend of je vriendinnen. Als dat niet altijd even gemakkelijk buiten de deur kan, doe je het toch lekker thuis?

Voor degene die mij volgt op instagram, weet dat ik vrij vaak tapas eet. Ik vind het heerlijk om lekker te smikkelen met gezelschap om je heen. Voor jullie zette ik op een rij welke producten van de Albert Heijn (favo!!) allemaal veilig zijn. Dit is niet alleen zeer handig voor jezelf, maar ook wanneer iemand jou eens wil verassen. Vergeet niet om glutenvrij brood in te slaan voor bij al die lekkere sausjes die ik jullie presenteer!

Vlees

Groente

Vis

 

SausjesNaast al deze verschrikkelijk lekkere dingen heb ik naast de AH-merken uiteraard ook wat andere favorietjes die ik jullie zal laten zien. Denk daarbij vooral niet al te moeilijk, veel puur eten is gewoon glutenvrij.

Voorbeelden:

  • Tomaatjes
  • Worteltjes
  • Komkommer
  • Ieder ander soort groente
  • Worstjes van het merk Huls

Nou.. geniet van je (weekend)avond met heeeul veeul tapas.

Mocht je meer tipjes krijgen? Klik dan even op ‘recepten’, dan vind je nog veel meer.

love, Annemiek

Write A Comment

Close