Zoals jullie wellicht wel weten, bestel ik altijd mijn glutenvrije producten bij de glutenvrije webshop. Op een dag kreeg ik een bestelling thuis en vond ik daar een veelbelovend handgeschreven kaartje in. De boodschap was eigenlijk dat ik binnenkort een wel heel leuk mailtje zou ontvangen…….

Zo gezegd, zo gedaan. Binnen enkele weken zat er een enthousiast mailtje in mijn inbox van hen. Of ik het leuk zou vinden een stukje te schrijven voor hun website, inclusief eigen favorietenpagina! Euh… JA! Tuurlijk. Super tof zelfs!
Ik begon met een stukje te schrijven over mijzelf en voor zover ik het zag is die op geen enkele wijze ge-edit door hun. Super leuk dat ik mijn eigen draai er aan heb kunnen geven. Daarnaast heb ik voor jullie een overzicht gemaakt van mijn favoriete producten bij de glutenvrije Webshop!

Dus.. vanaf vandaag bevindt zich op deze fantastisch shop een pagina van.. MIJ! Hoe tof! Hierop staat een korte uitleg, inclusief mijn favorieten. Daarnaast en tot slot wil ik jullie met nog iets veel leukers bestoken! Er zit tevens een winactie bij.

Wat kan je winnen? Nou.. AL mijn glutenvrije lievelingsproducten. Dus de top 13 die op deze pagina staan, kan jij helemaal voor jezelf winnen!

Wat moet je hiervoor doen?

 1. Volg @annemieknauta en like @annemieknautablog op Instagram en Facebook
 2. Volg @glutenvrijewebshop op Instagram en Facebook
 3. Reageer onder mijn blog waarom jij deze winactie graag zou willen winnen!

Ik kijk er nu al naar uit om iemand blij te maken met zo’n fantastisch pakket, succes guys!
Ik zal de winnaar bekend maken op 14 juni 2018.

love, Annemiek

17 Comments

 1. Wat leuk, veel favorieten van mijn dochter Mirthe (en een enkele van mij). Deze zouden wij graag winnen!
  Natuurlijk volg ik jullie allang op Instagram en Facebook. ?
  Groetjes, Mirjam

 2. Carolien Schutte Reply

  Lijkt me erg lekker om met mijn gezinnetje te delen sommige dingen hebben we nog niet geproefd / uitgeprobeerd vandaar ons kansje die we wagen

 3. Woaw wat een gave winactie
  Ik ben steeds op zoek naar nieuwe glutenvrije producten
  Maar ik moet daar vaak wel meerdere suppermarkten
  Voor af rijden wat enorm veel tijd en goede in beslag neemt
  Daarom ben ik erg benieuwd wat de glutenvrije webshop allemaal te
  Bieden heeft en waag ik graag een kansje
  ik zou er in de toekomst dan ook dikwijls kunnen van bestelen
  Alles in 1 doos aan huis geleverd wat een luxe is dat niet zeg ???

 4. Wow, ja graag willen wij dit pakket winnen! Er zit voor iedereen hier in huis een favoriet bij…ik maak gezonde baksels met het amandelmeel en de cocos…en de kids tja die gaan wellicht voor de koekjes en de peperkoek 😉 Zelf ben ik wel enorm benieuwd naar de Durüm van Consenza!!Die heb ik zelf nog nooit gekocht maar als die even lekker zijn als het verse brood van hen, wordt dit zeker één van mijn nieuwe favorieten!

 5. Wat leuk dat je een stukje mocht schrijven op de website van Glutenvrije webshop. Ik vond het leuk om te lezen en inderdaad: Helemaal in de stijl geschreven zoals ik (en vele andere natuurlijk) van je gewend zijn. Ik ding erg graag mee voor verschillende redenen.
  A: het is altijd heel leuk om een pakje open te maken met lekkere glutenvrije producten erin.
  B: er zitten artikelen bij, die ik niet ken en dolgraag uit wil proberen.
  C: het is natuurlijk altijd leuk om te winnen, ik zou deze producten graag uit willen proberen met een vriendin die ook glutenvrij eet.
  Succes en veel plezier met een winnaar uitzoeken. ?

 6. Claudia van Heck Reply

  Beste Annemiek, wat een ontzettend leuke actie 🙂 ik waag heel graag een kansje!! Ik doe mee voor onze jongste dochter Daniek van 7 die geheel glutenvrij moet eten. Dat is best een uitdaging en even anders denken, goed kijken, zoeken en uitpluizen maar dan heel prima te doen. We eten inmiddels met het hele gezin grotendeels glutenvrij, zodat we gewoon gezamenlijk kunnen eten en zij zich niet anders hoeft te voelen. Ook zo met taart bv, ik maak dit graag zelf en altijd glutenvrij, evenals de hapjes die op een verjaardag op tafel komen – ook zo mag ze allemaal. Dat voelt goed voor iedereen. Het is echt een soort van hobby van me geworden om leuke sites, producten en recepten te verzamelen zodat we zo lekker en gezellig mogelijk kunnen eten, liefst ook verrassend af en toe, want gelukkig lust ze wel echt alles. Ik zou dolgraag nader kennis maken met deze shop en al deze heerlijke producten, wil er meer dan graag mee aan de slag en ben super benieuwd 🙂 ik ga dan ook heel hard duimen voor Daniek en ons allemaal! Dank dat we een kansje mogen wagen! Liefs, Claudia

 7. Sigrid manse Reply

  Wat een fantastische actie. Mensen die glutenvrij moeten eten missen al zoveel. Graag zou ik deze actie willen winnen voor mijn zoon van 11 zodat die ook eens kan genieten zonder er bij na te denken

 8. Frieda Groote Reply

  Hoi Annemiek, wat een ontzettende leuke actie, ik doe graag voor mezelf mee!! Ik sluit me helemaal aan bij jou favoriete producten. Ik kan daar wel een lekker gerecht van temaken? die ik kan met een tag van jou mooi blog kan posten op mijn instagram:Frieda’s keuken ??!
  Ook ik ben erg bij met glutenvrije webshop, waar ik inmiddels al een paar keer glutenvrije producten gekocht heb. Succes en veel plezier met uitzoeken van een winnaar. ???

 9. Ik zou heel graag het pakket winnen. Glutenvrije Webshop is de eerste webshop waar ik zes jaar geleden, toen ik net wist dat ik glutenvrij moest eten, een bestelling plaatste. En daarna nog een paar keer en dat bevalt steeds goed!
  Ik ken de meeste van je favorieten en ik vind ze ook lekker! Maar ik ken ze nog niet allemaal, dus ik zou graag het pakket winnen. Er zitten producten bij die met een verhuizing voor de deur heel goed van pas komen.
  Groetjes!

 10. Linda Schoots Reply

  Wat ben ik benieuwd naar jouw favorieten. Ze zien er lekker uit, ben vooral benieuwd naar de koekjes en het brood. Ik volg je op IG als momnursestudentfoodie

 11. Sinds 1 juni 2018 is er (na een jaar sukkelen) eindelijk een diagnose vastgesteld bij onze dochter van 2,5jr. We zitten nu een beetje in een achtbaan en zijn dus erg zoekende naar fijne producten

 12. Ik ben er net achter gekomen dat ik gluten slecht verdraag. Ik kom nu vaak niet verder dan een standaard product waardoor ik echt lekker eten begin te missen. Ik hoop hierdoor in aanraking te komen met weer lekkere producten waar ik zonder pijn van kan genieten

 13. Coeliakie heb ik gelukkig niet. Wel een tarwe-intolerantie. Een een natuurarts heeft me aanbevolen om inname van gluten zoveel mogelijk te beperken.

 14. Maaike Baake Reply

  Wauw, graag wil ik dit pakket winnen voor mijn ‘Bonusdochter’ met gluten. Omdat we volop dingen aan het uitproberen zijn, zou dit helemaal tof zijn en zitten er zeker nieuwe producten tussen die wij niet eerder voor haar gekocht hebben, zoals de durum o.a.

Write A Comment

Close