Ik ben gek op ovenschotels. Het probleem is echter dat ik dan vaak die ovenschotel 10000 keer ga eten pas na een aantal weken denk: er is meer. Deze keer veranderde ik dus mijn simpele ovenschotel in een ovenschotel met krieltjes. Heeeeeul lekker.

Benodigdheden

Werkwijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden
  2. Doe de krieltjes voor 15 minuten in de oven, ondertussen kan je de rest maken
  3. Bak de gehakt rul
  4. Snijd ondertussen de courgette en de ui
  5. Voeg deze ook toe aan het gehaktmengsel
  6. Doe hierbij de tomatenpurree en mix goed door
  7. Voeg steeds een handje spinazie toe, zodat je pan niet overstroomd
  8. Haal de krieltjes uit de oven
  9. Pak een ovenschotel, doe hierin het gehaktmengsel
  10. Strijk er met de pesto overheen
  11. ‘Top’ met de krieltjes
  12. Doe de ovenschotel voor 20 minuten in de oven

Tip! Het is heerlijke om te eten met de shoarma saus van Remia!

Ik heb nog een ovenschotel gemaakt!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close