De favorieten van juni, een vervolg op de nieuwe reeks ‘5 x favorieten’. Ik besloot om eens een nieuwe blogvariant er in te gooien en zag erg veel ‘friday favourites’ voorbijkomen. Ik besloot te kiezen voor een maandelijks favorieten overzicht van mij, hiermee is 5 x favorieten geboren. Benieuwd naar mijn favorieten? Lees gauw verder!

De maand juni was een lekker zomers maandje. Waar je als je naar buiten keek het super relaxt was, was het in mijn hoofd echt chaos! Mijn vriend en ik hebben gelukkig dezelfde smaak, dus ja.. eigenlijk was juni een groot favoriet! Waar dit over gaat? Ik zal hierover in de 5 favorieten van juli wat meer vertellen. Daarnaast was het dorpsfeest, zoals je kunt zien op de eerste foto!

#1 Unicorn noodles

Ik maakte met de glutenvrij noodles van Conimex UNICORN NOODLES. Deze gingen viral op social media, echt tof! Heel simpel te maken. Het deed echter niet super veel af aan de smaak maar hé, het was echt een prachtplaatje!

#2 Glutenvrije ijs(hoorntjes!)

WAAAAHHH! Voor de eerste keer in mijn leven at ik een glutenvrij ijsje mét hoorntje. Waar ik eigenlijk al maanden rondliep op de Politieacademie en dit adresje zich in dezelfde straat bevond, kwam ik er eind juni pas achter dat dit adresje glutenvrije opties had. Binnenkort komt er een blog online, maar hier vast een sneak peak:

#3 Bloggersbijeenkomst bij The Food Club

Ook mocht ik in juni samen met zes andere bloggers langskomen bij het nieuwe glutenvrije tentje The Food Club in Utrecht. Het was een super lekkere, gezellig en leerzame bijeenkomst. Echt tof!

#4 Minor Politiekunde

In juni mocht ik online mijn verhaal delen over de minor die ik heb gevolgd aan de Politieacademie. Wat ik daar heb gedaan, geleerd en ervaren, alles mocht ik vertellen in overleg met de academie. Ben je benieuwd naar de blog? Klik HIER.

#5 Ontbijttaartje met noten

Last but not least, het ontbijttaartje met noten. Niets beters dan de dag te starten met… TAART.

Vond je het leuk om mijn vijf favorieten op een rij te zien? Laat het mij even weten of druk op het hartje. Wat waren jouw favoriete n Mei?
Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

love, Annemiek

Write A Comment

Close