Iedere maand een leuk pakket voor jezelf, een cadeautje voor jezelf, heerlijk.

Van allerlei soorten, reinigingsspullen, make-up, haardproducten en beautytools… dat is wat je iedere maand in je brievenbus krijgt. Heerlijk toch, zo’n cadeautje voor jezelf? Eerlijk gezegd hecht ik er normaal niet erg veel waarde aan, maar toen ik deze goodiebox binnenkreeg werd ik wild enthousiast. Allerlei soorten heerlijke producten voor mijn huid die ik jullie zal laten zien, mét mijn ervaring ermee. Helaas heeft mijn review echter eventjes op zich moeten wachten, waardoor er inmiddels alweer een nieuwe box te bestellen is. Maar, dat geeft niet. Deze kan je HIER bestellen en ook dan komen er verschillende leuke en heerlijke artikelen jouw kant op.

Ik zal jullie laten zien welke producten er allemaal zaten in de Goodiebox die ik ontvangen heb. Deze had een totale waarde van 89,-:

 1. Serum: de Evolve Organic Beauty Hyaluranoc serum is een serum dat diep doordringt in de huid. Ik had zelf nooit eerder een serum gebruikt, waardoor ik ontzettend benieuwd was geraakt in het product. Ik was er van op de hoogte dat een serum de huid voedt en er maar een klein beetje op de huid hoeft te worden gedaan maar meer niet. De werking er van niet, de kosten er van niet en de daadwerkelijke ervaring ermee ook niet. Ik gebruik het serum nu enkele dagen en ik merk dat mijn huid er van gaat stralen. Mijn huid voelt fris en ik merk dat mijn huid gehydrateerd is.
 2. Doucce Fierce and Fine Graphic Pen: Een eyeliner gebruik ik af en toe in het weekend maar echt een favoriet heb ik niet. Normaal gebruikte ik er 1 met een soort kwastje, deze voelt ontzettend ‘hard’. Erg handig voor mijn trillerige handjes, een topper dus.
 3. Naobay Equililbria Face Mista: Een huid welke niet gehydrateerd is is een slechtere huid. Ik probeer dan ook mijn huid goed te hydrateren maar dat is soms wat lastig. Met deze spray kan je het de hele dag voor hydrateren, perfect.
 4. Uoga Uoga Moon path Natural Highlighter: Highlighter heb ik iedere dag op. Ik ben echter verzot op mijn blushvariant van MAC, waardoor ik niet makkelijk over te praten ben. Deze highlighter kan er echter precies bij boven, waardoor de blush nog beter uitkomt. Een goede aanvulling dus voor mijn make-up (mini lijntje).
 5. Starskin Detoxing Sea Cleansing Foam: Dit was echt mijn favoriet!! Deze cleansing foam heb ik meerdere keren gebruikt voor het reinigen van mijn gezicht en het was heerlijk. Verfrissend en egaliserend, daarnaast ruikt hij fantastisch lekker.

Al met al vond ik de box alleen al een cadeautje om open te maken. Hij werd mooi ingepakt en ook alle producten sprongen er uit. Een cadeautje dat ik zeker vaker ga bestellen en ook zeker vaker thuis wil ontvangen. Bestellen jullie hem ook? Let me know!

love, Annemiek

2 Comments

 1. Dat ziet er goed uit! Wat een mooie inhoud, ik ben ook van plan te gaan bestellen bij goodiebox. Leuk om even te zien wat voor inhoud zij leveren!

  • Annemiek Nauta Reply

   Fijn om te lezen dat ik je heb kunnen helpen Sanne! Geniet er van!

Write A Comment

Close