Uerfit sauzen  review, iets waar iedereen op zat te wachten.

Uberfit

De natuurlijke sauzen zonder vet, iets wat je erg rooskleurig in de oren klinkt toch? Ik kreeg er een heel pakket van thuis en ging alles uiteraard uitproberen. De missie van Uberfit is om conventioneel voedsel gezond te maken. Wat ik daar van vind? Fantastisch. Er is namelijk steeds meer troep dat mensen naar binnen gieten. Ook niet onbelangrijk om te vertellen bij een gemiddelde soort: in 1 portie zitten 4 calorieën, 0,04 gram eiwit, 0,05 gram vet en 0,01 gram suiker. Super he?

Wat vond ik er van?

Soorten

Dille Honing Mosterd

Een wrappie met zalm en honing mosterd saus, lekkerrrr. Deze saus was een ware toevoeging aan mijn wrap, net een ‘gewone’ dille honing mosterd saus!

Belgische en gewone Mayo

Het verschil tussen gewone mayo en belgische mayo was mij alles behalve duidelijk. Daarom heb ik ze direct na elkaar geprobeerd en mijn conclusie getrokken. Ik vond de belgische mayo wat voller dan de Nederlandse en eerlijk gezegd vond ik die lekkerder. Hij smaakte echt als gewone ‘vette’ mayo en ik was meer dan tevreden!

Ik maakte overigens met de mayo variant deze heerlijke salade, klik HIER.

Sweet Chili

De sweet chili saus was één van mijn favorieten van de reeks. De chili saus komt precies naar voren zoals bij een gewone chili saus, niets op aan te merken en voor herhaling vatbaar.

Barbecue

Deze variant vond ik echt niet lekker. Ik denk dat het komt omdat ik zelf al niet al te gek ben op barbecue saus én niet vaak iets eet van de barbecue. De geur vond ik allereerst al niet eens lekker, voor mij dus nooit meer barbecue saus.

Cocktail

Cocktail saus eet ik niet zo vaak. Desondanks dat vond ik deze soort super lekker. Ik maakte een salade met garnaaltjes en at hierbij de saus, dit was echt ontzettend lekker. Zeker met wat brood er bij!

Knoflook

De knoflooksaus van Uberfit vond ik erg bijzonder. Hij smaakte naar knoflook en hij was lekker, maar wel erg bijzonder. Er zat een apart smaakje achteraf aan en ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik er van vond. Nog maar eens proberen denk ik dan maar..

Ketchup

De ketchup variant heb ik helaas niet kunnen proberen. Deze is tijdens het afleveren kapot gegaan waardoor alle flessen onder zaten. Ik was bang voor verderving dus die heb ik weggegooid.

Conclusie: Ik moest even wennen aan de bijzondere nasmaak. Ik denk dat die er is door de afwezigheid van suiker en vetten, maar dat is niet per definitie verkeerd. Ik denk dat ik de sauzen wat vaker moet eten en de ‘gewone’ weg moet laten. Eigenlijk net als zero drankjes, wanneer je niets anders drinkt wordt het echt lekker. Ik ga een aantal sauzen zeker vaker proberen daarom, het is in ieder geval al stukken beter dan al het vet en suiker dat je bij de gewone varianten in je lichaam gooit. p.s: medio 2018 komt er een uberfit drankje op de markt… ik kan niet wachten!

love, Annemiek

Write A Comment

Close