Zoals jullie weten maak ik de laatste tijd veel recepten met de lekkere ketjap manis. Ik ken echt van die periodes dat wanneer ik iets lekker vind, ik het ook overal doorheen gooi. Deze keer door de rijst!

Benodigdheden

Werkwijze

  1. Kook de basmati rijst op voorgeschreven wijze
  2. Bak de kip goudbruin op hoog vuur (ik hou ervan als hij wat harder gebakken is)
  3. Laat de rijst afkoelen
  4. Voeg de tauge toe en zet het vuur wat lager
  5. Na circa 3 minuten kan je de ketjap er bij in doen
  6. Kook even mee zodat de saus wat indikt
  7. Voeg tot slot de ananas toe
  8. Presenteer het op een bord of gooi het bij elkaar in, that’s all

Ook lekker met deze gamba’s:

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close