mijn favorieten van juli, lees jij mee?

De maand juli was WARRRUM! Heerlijk. Ik ben dol op de zon en wat mij betreft kan het niet warm genoeg zijn. Tuurlijk is het belangrijk dat het regent voor de natuur, maar ik kan er prima tegen. Ik moet zeggen dat ik in juli niet erg veel heb gesport op wat hardlopen na omdat ik simpelweg knetterdruk was met mijn werk en…………..

#1 Samenwonen

Mijn vriend ik zijn deze maand trotse eigenaren geworden van een huisje samen. Dit betekent dan ook dat de maand juli voornamelijk bestond uit verbouwen en verhuizen. Een hele drukke maar echt ontzettend gezellige tijd met vrienden. Het huis is nu bijna af en we zijn super trots, voor foto’s moet je af en toe even mijn instastory bekijken op Instagram!

#2 Gepofte rijst

Ik maakte dit heerlijke nieuwe recept met een bijzonder nieuw product van de Albert Heijn, de gepofte rijst. Een wat mij betreft onbekender product. Ik zag hem liggen en ging bedenken wat ik er mee wilde en het recept is fantastisch geworden. Benieuwd en/of wil jij hem ook maken? Klik HIER.

 

#3 IJS

Ik ontdekte niet één, maar twee ijssalons waar ik een glutenvrij ijsje kon eten met hoorntje. De eerste was in Apeldoorn (Gemelli’s) en de tweede vlak om de hoek: de Bonvanie in Rijssen. Super leuk om een tip te krijgen van een volger die met je meedenkt, geweldig (ik ben een aantal kilo’s dikker nu hihi)!

#4 Feiten over coeliakie

In juli informeerde ik jullie ook over een aantal feiten omtrent coeliakie. Hierop kreeg ik vaak te horen dat de teksten niet goed te lezen waren waarop een linkje bevestigd stond. Dit heb ik nu gewijzigd dus ik hoop dat het voor iedereen nu duidelijker is geworden. Het is een ontzettend informatief stuk geworden, dus lees het vooral!

#5 Open up

Ik probeerde tot slot jullie eens te laten nadenken over ‘in het nu leven’. Dit is wat de laatste tijd vaak in opspraak komt en zoals je weet heb ik er ook mee gestruggled. Ik heb een blog geschreven in juli over hoe het mij nu afgaat, na ongeveer een halfjaar. En nu? Ik geniet van een blog schrijven, NU.

Vond je het leuk om mijn vijf favorieten op een rij te zien? Laat het mij even weten of druk op het hartje. Wat waren jouw favoriete van juli? Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

love, Annemiek

2 Comments

 1. Hoi Meis
  Wat leuk jou blog
  Gefeliciteerd met jou nieuwe stek
  Ik wens jullie veel geluk samen
  Ik ga jou chocolade crispi ook is maken
  Ik ben alvast heel erg benieuwd hoe deze zullen smaken
  Ik ben namelijk ???verslaafd ???

Write A Comment

Close