Oke normaal gesproken maak ik vrijwel alles zelf. Deze brownie moest ik echter eens proberen, simpelweg omdat hij zo goedkoop was en iedereen op instagram hem zo ongeveer had gekocht. Hier mijn ervaring van de glutenvrije chocoladebrownie van de lidl!

BENODIGDHEDEN

 • 1 pak van de chocoladebrownies van de Lidl (glutenvrije actieweek)
 • 175 gram roomboter
 • 100 ml melk (ik koos voor kokosmelk)
 • 2 eieren

WERKWIJZE

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden
 2. Mix het browniemeel, de eieren en melk met elkaar
 3. Doe dit (bij voorkeur) in een keukenmachine eerst op lage kracht
 4. Vervolgens op een hogere stand gedurende twee minuten
 5. Vouw het mooie meegekregen kartonnetje open
 6. Doe het mengsel in het karton
 7. Plaats de brownie voor 25 minuten in oven

Toevallig kwam ik ook een leuke blog tegen van smaakvol glutenvrij, die haar mening gaf over de glutenvrije producten. Ik sluit mij dan ook volledig aan bij het feit dat ze zei dat de brownie naarmate hij langer stond lekkerder werd. Zeker vanuit de koelkast, jammie!

IK HEB MEER brownies wél zelfGEMAAKT DIE jij ook IK LEKKER VINDT

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close