mijn favorieten van augustus, lees jij mee?

De maand augustus is voor wat mij betreft echt voorbijgevlogen. Het bestond voornamelijk uit de laatste dingetjes regelen voor het huis en mijn eet/sport patroon weer op de rails krijgen. Waar ik gelukkig van werd? Í’ll show you!

#1 Lekker lopen

Zoals je wellicht al hebt gezien blog ik weer volop over het hardlopen. Iedereen kent dat wel, dat je de ene maand/week veel meer loopt dan de ander. In augustus ga ik weer lekker als een speer, voor 3 keer in de week. Vaak doe ik dan een interval training van de politieconditieapp, erg afwisselend en leuk. Ook als je geen ambities hebt bij de politie is het leuk hem te doen, TIP! Ik heb deze maand ook twee hardloopblogjes geschreven, zie hier:

#2 Dorpsfeest

Het volle laatste weekend van augustus was het dorpsfeest bij ons. Zoals je begrijpt heb ik dan ook een heel zwaar weekend gehad, maar wat was het leuk! Ik heb vier dagen genoten van dansjes, drankjes en lieve mensen. Eén keer in het jaar helemaal los gaan, leuker kan niet toch?

#3 Glutenvrije springrolls

Ik maakte deze maand ook de heerlijke springrolls van Koh Tai. Veel mensen vroegen zich af hoe je dit nou maakt en met welke ingrediënten, dus ben ik het een en ander uit gaan proberen. Wat bleek? Het was zo easy! Wil jij ze maken? Klik dan HIER.

#4 Waarom ben ik begonnen met bloggen?

In augustus informeerde ik jullie over een vraag die ik veel krijg, namelijk ‘Waarom ben jij begonnen met bloggen?’. Ik kreeg hierop veel lieve en hartverwarmende reacties, precies waar ik het voor doe. Wil jij de blog nog teruglezen? Klik dan HIER.

#5 Geserveerd eten

Tot slot maakte is er niets beters dan vrienden die eten voor je maken. Tijdens het verhuizen maakte één van mijn lieve vriendinnen dit heerlijke pastarecept voor ons. Ben je benieuwd wat het is? Klik dan HIER.

Vond je het leuk om mijn vijf favorieten op een rij te zien? Laat het mij even weten of druk op het hartje. Wat waren jouw favoriete van juli? Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

love, Annemiek

Write A Comment

Close