Zoals jullie weten probeer ik zo’n beetje de hele nieuwe lijn van de Albert Heijn. Zo ook afgelopen weekend, toen ik de gele linzen spaghetti uit heb geprobeerd!

BENODIGDHEDEN

  • 1 pak gele linzen spaghetti van de Albert Heijn 
  • 1 citroen
  • 1 handje basilicum
  • 2 diepvries zalmpjes
  • 1 grote zak spinazie
  • 25 gram room/creme fraiche

WERKWIJZE

  1. Kook de pasta op voorgeschreven wijze
  2. Laat je zalmpjes ontdooien en zet ondertussen de airfryer aan op 190 graden
  3. Zodra de zalmpjes ontdooid zijn, smeer je ze in met knoflookpeper, zout en citroensap
  4. Leg er wat basilicum overheen
  5. Zet het geheel voor 9 minuten in de airfryer
  6. Zodra de spaghetti beetgaar is, doe je het in een koeknpan
  7. Voeg al scheppend de spinazie toe en wat room
  8. Presenteer dit op een bord en leg de zalm er bovenop

IK MAAKTE veel meer met de nieuwe lijn van de Albert Heijn:

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

2 Comments

  1. Hi Annemiek, wat leuk dat je dit probeert, ik ben dan ook erg benieuwd of je dit product lekker vond (en ook de lasagne) maar dat kan ik nergens ontdekken. Of kijk ik niet goed?

    • Annemiek Nauta Reply

      Bedankt voor je bericht! Ik vond het absoluut lekker. De recepten op mijn blog plaats ik omdat ik ze lekker vind, de recepten waar neit mijn voorkeur naar uitgaan of die bijvoorbeeld tegenvallen, plaats ik niet. Mocht je het recept gaan maken, dan hoor ik het uiteraard graag! Liefs.

Write A Comment

Close