Ik vond het een goed idee jullie wat meer inspiratie te geven over mijn broodbeleg. De ‘bijzondere’ variant naas de hagelslag en de pindakaas dan he. Deze keer glutenvrij brood met tonijnsalade en tomaat!

Benodigdheden

  • 2 plakjes glutenvrij brood (ik koos voor mijn favoriet van het moment)
  • Basilicum naar keuze
  • 1 blikje tonijn (in water heeft mijn voorkeur)
  • 100 gram mozzarella
  • Basilicum
  • 20 gram mayonaise naar keuze (ik keus voor Zaanse hoeve)
  • Een handje cherry tomaatjes
  • Olijfolie
  • Knoflookpeper en zout

Werkwijze

  1. Snijd de mozzarella in plakjes
  2. Doe het op het brood
  3. Pak een kommetje en doe hierin het blikje tonijn, de knoflookpeper, de mayonaise en het zout
  4. Mix alles goed door elkaar
  5. Voeg de mayonaise toe
  6. Snijd de cherry tomaatjes door de helft
  7. Voeg toe en mix door elkaar
  8. Serveer het op het broodje en top met basilicum en de olijfolie

IK HEB MEER belegde broodjes GEMAAKT DIE JIJ VAST EN ZEKER WEL LEKKER VINDT!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close