Wanneer is jouw moment van de dag waarin je sport? Ik sport tegenwoordig in mijn middagpauze en ik ga jullie hiervoor motiveren!

Over het algemeen maakt iedereen op zijn of haar werk 8 a 9 uur per dag. Je kent die dipjes wel, die je vaak meerdere keren op een dag wel krijgt. Ik ken ze ook. Meestal ga ik dan even van mijn werkplek, schep een luchtje of pak even wat te eten. Sinds kort heb ik een veel betere oplossing: hardlopen.

Hardlopen in je middagpauze, breekt zo lekker de week of dag. Wil jij wat tips en tricks of ben je alleen maar op zoek naar excuses om niet te gaan of te mogen, ik zal je proberen te overtuigen met de volgende voordelen:

  • Je 4uurs dipje is er niet meer hoor, fxck 4 uur cup-a-soup (zó veel zout)
  • Als je thuis komt hoef je niets meer, ik herhaal NIETS meer omdat je al hebt gesport
  • Mensen gaan rare opmerkingen maken, maar hé: I call it jealousy
  • Je voelt je de hele dag fit
  • Je bent ook lekker gedoucht (is er geen douche? lees verhaal hieronder)

Uiteraard snap ik het dat je voor iemand werkt en dat niet alles zomaar mogelijk is. Sommigen werken met afspraken en dergelijke, ik heb het dan ook over de algemene medewerker. Het is wellicht handiger om een kwartiertje eerder te komen of langer te blijven, zodat je ook even kunt douchen. Mocht het je nou echt niet lukken, neem dan je hardloop/sportkleding mee, dan kan je na je werk je omkleden en gaan. Douchen kan dan thuis wel! Heb je nou echt echt echt echt echt een goed excuus, ga even wandelen. Doet een mens ook goed.

Nou, heb jij nog excuses gevonden om niet te gaan? Let me know, dan probeer ik hem te ontkrachten.

love, Annemiek

Write A Comment

Close