Het werd weer eens tijd voor een productreview en laat ik net een heerlijk pakketje hebben binnengekregen .Helemaal overgevlogen vanuit engeland, de producten van the nutty group!

The nutty group

Gezond snoepen tussendoor.. iets wat voor mij altijd erg positief klinkt. Ik ben gek op eten (team altijd hongerig) dus toen dit op de stoep belandde.. heaven! The Nutty Group, een begrip in Engeland sinds 2015. Een volledig glutenvrij en vegan begrip zelfs, en ik mocht het uitproberen!

Wat heb ik ontvangen

Wow, wat ik ontvangen heb? VEEL! Ik heb zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en smaken ontvangen dat ik even door de bomen het bos niet meer zag. Wat een keus! Uiteraard heb ik een heel testpanel bij elkaar gezocht en ben ik samen met een aantal bekenden van mij gaan uitzoeken wat wij er nou van vonden, van die ‘balletjes’..

oordeel

Oke wauw, zelfs de bakjes blijken gerecycled. Tof gedaan Nutty Group! Uiteraard wil het oog ook wat, en wat hebben ze dit tof gedaan. Al die verschillende kleurtjes, ontzettend enthousiasmerend. Maargoed, nu de smaak.. want zal die even lekker zijn?

De balletjes zelf vond ik bizar lekker. Ik vond het vooral erg bijzonder hoe ze zo veel verschillende smaken in deze dadelballetjes wisten te krijgen. van ‘Ginger bread’ tot aan ‘Brownie’ en weer naar ‘Berry’. Super tof! Ik vond ze erg lekker, zeer makkelijk om mee te nemen maar wel een gedoe. Waar bewaar je zoiets, kan je zoiets niet beter zelf maken, waar heb je die dag zin in? Op de één of andere manier raakte ik niet wild enthousiast, ondanks dat ze erg lekker waren. Ik denk dat het er ook deels mee te maken heeft dat je ze zelf heel simpel kunt maken.. wellicht dat The Nutty Group daar in de toekomst nog iets mee kan. Ook vond ik ze ietwat droog, maar zoals ik al eerder noemde denk ik dat ze nog veel grote stappen gaan zetten in de toekomst.

conclusie

Allereerst heb ik diep respect voor dit nieuwe concept. Hoe leuk om deze dadelballetjes te verpakking in kleinverpakkingen zodat ze én niet over datum gaan én ze makkelijk mee te nemen zijn. Desondanks dat vond ik ze soms wat droog en hebben niet alle smaken mijn voorkeur, maar dat is smaak. Ze zijn goed, maar er is ruimte voor verbetering. Ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat dit concept naar Nederland overkomt!

Dit is een gesponsord artikel, dit veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

Write A Comment

Close