Na alle drukte voor wat betreft het verhuizen, besloten mijn vriend en ik nog een nachtje weg te gaan. Het werd het van der valk hotel in eindhoven!

Door onze verhuizing hebben wij onze hele zomervakantie eigenlijk gebikkeld. Lekker werken, verbouwen en verhuizen. Het was zo’n gezellige tijd! Hoe dan ook was het ook wel prettig om er even tussenuit te gaan, dus dat gingen we.

eerste indruk

Bij aankomst bij het hotel waren we razend enthousiast over de plek. Het hotel ligt vlakbij de snelweg en toch dicht bij de stad. Het lag zo dat je bij beiden snel was, ideaal voor wat betreft een hotel vinden wij. De entree was wat rommeliger, simpelweg omdat ze bezig waren met een renovatie (wat volgens mij ook wel nodig was), maar alles wat al klaar was, zag er super strak en spectaculair uit. En.. wat een vriendelijke mensen!

Glutenvrij eten

Omdat wij de avond van aankomst in de stad gingen eten, wilden we wel graag ontbijten in het hotel. Hierdoor kon ik nog beproeven hoe glutenvrij-proof ze eigenlijk wel niet waren. Van te voren doe ik altijd wat research, ondanks dat ik weet dat van der valk het over het algemeen erg goed doet. Hierbij kreeg ik een ontzettend uitgebreid en net antwoord van de chef, waarbij hij veel mogelijkheden aangaf. Hieronder viel dan ook het glutenvrij brood. Het bijzondere eraan vond ik het feit dat hij aangaf dat 75% van het ontbijtbuffet glutenvrij is. Hier werd ik razend enthousiast van uiteraard. Wat mij dan wel weer steekt is het feit dat iedereen hiervan pakt. Dit maakt dat ik het al niet meer eet.  Toen we bij het ontbijt aankwamen, gaf ik dan ook aan dat ik geen gluten mocht. Er werd gelijk verteld dat de chef met mij mee wilde lopen, super. Hij vroeg dan ook hoeveel broodjes ik wilde. Eh, drie! ik ben echt iemand die van ontbijten houdt. Hoe je het ook wendt of keert, ik ben voor safe gegaan en nam een gekookt eitje en nutella bij mijn broodjes. Iets wat ik altijd doe, omdat ik bang ben voor kruisbesmetting.

Gastvrijheid

De gastvrijheid in alle Van der Valk hotels ervaar ik als zeer prettig. De chef vooral die ochtend, wat een leuke vent! De drankjes die wij deden in het aangrenzende Ozzo Lounge.. daar vond ik de mensen echter wat statisch. Dat had van mij allemaal wel iets losser gemogen, zeker gezien de setting. Al waren de drankjes wel ontzettttttend lekker!

 

Conclusie

Mijn conclusie voor wat betreft dit hotel, is ontzettend positief. De broodjes waren super lekker, de uitleg goed en ze hebben ook een allergenenkaart voor zover ik zag. Ik blijf alleen met het ontbijt in mijn maag zitten en ik ben echt ontzettend benieuwd wat jullie doen voor wat betreft hotels en hun ontbijt, laat mij dat vooral even weten…

Ik heb meerdere hotels bezocht en daar een blog over geschreven, zie ook:

love, Annemiek

Write A Comment

Close