Veel verschillende soorten van het bekende bananenbrood zijn er al, maar die met pistache heb ik nog niet eerder gezien. Hoe dan ook, hij is lekker en heerlijk naturel. Geen overheersende smaak, nee een simpele bananenbrood met pistachenoten.

BENODIGDHEDEN

  • 3 rijpe bananen
  • 100 gram amandelmeel
  • 3 eieren
  • 2 tl bakpoeder
  • 20 gram honing
  • 100 gram havermout
  • 50 gram pistachenoten

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Doe de havermout en het amandelmeel in een komen en mix het door elkaar
  3. Voeg de bananen en de eieren toe en mix dit tot een geheel gedurende ongeveer 5 minuten
  4. Voeg de bakpoeder, honing en de (helft van de) pistachenoten toe en roer het om met een spatel
  5. Bekleed een cakevorm met bakpapier en doe het mengsel er in
  6. Zet het geheel voor circa 50 minuten in de oven
  7. Laat het goed afkoelen en serveer met de overgebleven pistachenoten

IK HEB MEER sOORTEN CAKE GEMAAKT!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close