Ik ben de laatste tijd weer lekker veel recepten aan het maken, zowel gezond als ongezond. Ik wilde de bonbonbloc eens verwerken in een recept, zocht van alles bij elkaar wat ik nog in huis had en deze knapperd kwam tevoorschijn. Ik noem hem de bonbonbloc cake.

BENODIGDHEDEN

  • 1 reep bonbonbloc naar keuze
  • 3 bananen
  • 80 gram havermout
  • 75 gram amandelmeel
  • 1 bakje rode bessen
  • 3 eieren
  • 2 el hazelnootolie

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Doe de havermout en het amandelmeel in een komen en mix het door elkaar
  3. Voeg de bananen en de eieren toe en mix dit tot een geheel gedurende ongeveer 5 minuten
  4. Breek de chocolade in kleine stukjes
  5. Voeg tot slot de hazelnootolie, de chocolade en de helft van de besjes toe
  6. Mix zachtjes gedurende een minuut
  7. Doe bakpapier in een vorm naar keuze en voeg de mix toe
  8. Zet het geheel voor circa 45 minuten in de oven
  9. Serveer met de overige rode besjes

IK HEB MEER sOORTEN CAKE GEMAAKT!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close