Altijd al benieuwd geweest wat ik zoal in de keuken heb staan? Geloof me, het is veel. Maar, wat heb ik nou standaard in huis en is voor mij echt onmisbaar? I’ll show you!

  • Olijfolie

Zelf ben ik dol op olie. Kokos, gewoon, ik vind veel soorten erg lekker. Ik bak ook met olie, omdat mij ooit is wijsgemaakt dat olijfolie beter is dan (bak)boter. Klinkt vrij logisch denk ik. Hoe dan ook.. olijfolie heb ik altijd in huis. Eén variant om mee te bakken en één variant om over de salades heen te doen. Over het algemeen heb ik gewoon die van de Albert Heijn maar tegenwoordig gebruik ik ook vaak de spray van Bertolli.

  • Peper/zout

Volgens mij kan je hier lang of kort over praten, maar iedereen heeft dit wel in zijn keuken staan. Ik heb een grote ladebak met erg veel soorten kruiden waarin ik veel afwissel, maar peper en zout ontbreken nooit. De nieuwe knoflookpeper is trouwens ook echt een aanrader!

  • Havermout

Havermout is iets wat ieder havermouttrutje wel thuis heeft. Ik eet het niet elke dag, maar zeker in de winter heb ik erg vaak zin in warme havermout als ontbijt. Een lekker havermoutje met banaan, kokos en cacao in de morgen kan niets tegenop! Zoek je nog een lekker gerechtje met banaan? Klik HIER.

  • Kokos

The man hates cocos, cocos hates the man ok? Ik ken echt geen één man die kokos lekker vindt…. zo bizar! Ik ben er echt gek op. Gooi het overal door (vindt het vriendje fijn..) en daar ben ik blij mee. Kokos dus. Altijd in huis.

  • Muesli

Zoals jullie inmiddels wel weten, eet ik (bijna) iedere ochtend dezelfde muesli van Consenza. Als ik ’s avonds naar bed ga, denk ik al na over mijn heerlijke ontbijtje. Een bakkie muesli, een bakkie koffie.. heerlijk. Beter opstaan dan dat kan niet, hoe vroeg het ook is!

  • Pasta

Standaard grote zakken met pasta, iets wat ik áltijd in huis heb. Penne, spaghetti of macaroni.. er moet iets van pasta in huis zijn. Pasta is namelijk altijd te bereiden, voor een warm of koud gerecht. Ik doe het altijd in grote weckpotten, staat nog leuk ook!

  • Notenmix

Noten zijn goed voor je, mits je het met mate neemt uiteraard. Ik heb altijd een aantal noten in huis (deze keer lekker veel). Om zo te eten, door je ontbijtje of door bijvoorbeeld een bananenbrood.. heerlijk en voedzaam!

  • Dadelballetjes

Soms bestel ik ze online, soms maak ik ze zelf. De dadelballetjes. Heerlijk om mee te varieren en gezond. Daarom vind ik het altijd belangrijk deze in huis te hebben, voor de (lekkere) trek. Nog op zoek naar een recept? Klik hier.

  • Superfoods

Vaak doe ik superfoods door mijn ontbijt. Vaak heb ik de ene keer zin in de een, de andere keer in de ander. De laatste tijd ben ik echt fan van de lijnzaad, goed voor de darmpjes he. Een theelepeltje door je ontbijt en klaar!

  • Chocola

Chocola is iets dat altijd in huis moet zijn. Is het geen reep, dan is het wel hagelslag. Heb ik mega zin in chocolade, dan neem ik vaak een broodje of beschuitje daarmee. Chocoladehonger gestild haha. Vrouweigen denk ik? Hihi.

Wat zijn jouw standaardproducten? Let me know, vind ik leuk!

love, Annemiek

Write A Comment

Close