Ik vind het zo bijzonder en leuk hoe veelzijdig mijn blog is geworden. Deze keer presenteer ik jullie een blog over mijn samenwerking met wereldkaarten en vertel ik jullie meer over deze site, inclusief winactie.

Zoals ik hierboven noem: ik ben echt blij met mijn blog dat zo veelzijdig is geworden. Veel mensen roepen in Nederland dat je je moet specialiseren, maar wat nou als ik alles leuk vind? Ik kan mij wel gaan specialiseren met het bloggen over enkel glutenvrij eten bijvoorbeeld, maar er zijn al zo veel bloggers die dat doen. Daarnaast ben ik meer dan dat!

Zo. Ik ben verhuisd. Ik heb een eigen huis. Wij wonen samen en jaaaaaaa!!! de inrichting. Wauw, wat een ervaring. Wat leuk om een woning vanaf niets helemaal in te richten naar jouw smaak. Ik heb genoten en heb jullie via instagramstory’s al enig idee gegeven van mijn inrichting. Nu is dat bij meer mensen/organisaties opgevallen, super tof. Ik kreeg een aanbod van Wereldkaarten over hun canvas wereldkaarten. Of ik deze wilde ontvangen, eh ja. Super tof en het past compleet bij mijn inrichting. Het mooie is ook dat er zo veel verschillende soorten zijn. Klik hier om het te zien, er zit vast en zeker iets bij voor je.

Wereldkaarten is een onderdeel van FotoCadeau, een concept dat je wellicht wel kent. Het heeft zich gespecialiseerd in wereldkaarten, zoals al wel duidelijk is. Je kent ze wel, die kras wereldkaarten bijvoorbeeld, die hebben ze ook. Het is super gaaf om een dergelijke kaart in je huis te hebben hangen, want wie wil nou niet de hele wereld zien? Zo heeft FotoCadeau nog meer van die specifieke concepten, zoals ook de tuinposter. Zoals je merkt kan ik wel blijven doorpraten over hun concept, maar het is gewoon tof. Nog toffer is het volgende:

Ik mocht een grote wereldkaart uitzoeken van 120 x 80 cm en ondanks dat mij dat super gaaf leek, leek het mij veel leuker om deze maten op te delen. 2 keer 60 x 40 cm. Waarom? 1 voor mij en 1 voor jullie. Iets delen is veel leuker. Zie hieronder wat je moet doen voor deze unieke winactie!

WIN ACTIE

In samenwerking met wereldkaarten.nl mag ik een wereldkaart weggeven van 60 x 40 cm (hetzelfde formaat als op de foto)

Hiervoor moet jij doen:

 1. De foto waarin de samenwerking wordt aangekondigd liken op instagram
 2. @annemieknauta en @wereldkaarten.nl volgen op instagram
 3. De reden waarom jij deze wereldkaart verdiend benoemen onder de instagramfoto

Ik zal de winnaar bekend maken op zaterdag 20 oktober!

Dit is een gesponsord artikel, dit veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

2 Comments

 1. Tiny Ranoesetiko-Dekker Reply

  Ha Annemiek, hartelijk dank voor je tip over de glutenvrije choco muesli van Conzensa. Ik heb ook de pannenkoekenmeel besteld. Gelukkig kon ik het via de Vitaminstore bestellen en omdat ik de artikelen in de winkel heb opgehaald scheelde mij dat verzendkosten plus een veel te grote voorraad :).
  Ze zijn heerlijk! hartelijke groet,
  Tiny

  • Annemiek Nauta Reply

   Hi Tiny! Wat een slim idee en inderdaad.. het is zo lekker!! Geniet er van!

Write A Comment

Close