mijn favorieten van oktober, lees jij mee?

De herfst is er weer. De maand oktober bevalt mij ontzettend.. waar anderen de kou maar niks vinden, is het voor mij heerlijk. De blaadjes vallen van de bomen, de zuurstof in de lucht is optimaal en we kunnen langzaamaan toewerken naar de winter. Daarnaast heb ik een aantal leuke dingen meegemaakt die ik graag met jullie deel.

#1 Afstuderen

In september ben ik begonnen met afstuderen zoals veel van jullie weten. In september was ik simpelweg te druk dit te delen via mijn blog, dus vandaar dat ik het meeneem in de favorieten van oktober. Waarom? Ondanks dat ik het heeeeul spannend vind, vind ik het ook super leuk. Ik deelde overigens mijn ervaring met jullie, lees je mee?

#2 Top 10 producten

Ik deelde in oktober ook de top 10 producten van mij, die in mijn keuken staan. Weer wat persoonlijks en een kijkje in mijn keuken. Erg leuk om te delen en om ook via instagram te zien wat jullie allemaal in jullie keuken hebben staan! Klik HIER voor de blog.

#3 Chocolade/fudge cake

Naast persoonlijke blogjes, maakt ik ook weer heel wat receptjes. Ik maakte een mega lekkere chocolade fudge cake, die zelfs door Lonka is gedeeld. Snoep jij mee?

#4 Ook wel gezond hoor..

Ik ben mij er wel van bewust dat ik de laatste tijd weer wat meer ongezonde receptjes deel, dat vind ik oke. Snoepen moet ook kunnen, toch? Hoe dan ook, ik deel ook wel eens wat gezonds hoor.. kijk maar.

#5 Hardloopwedstrijden

Tot slot heb ik aan jullie advies gevraagd over het meedoen aan een hardloopwedstrijd. Massaal reageerden jullie dat het top was en kreeg ik de leukste tips. Ik heb mij inmiddels ingeschreven voor 6 verschillende crossloopjes van 10 km. Eens kijken hoe ik dat vind en vooral ook hoe het gaat. Ik ga voor het lekker kunnen uitlopen van een wedstrijd, niet voor een prijs. Gewoon knallen en genieten!

p.s: zie je die leuke sokjes op de eerste foto? met de code ‘annemieknauta’ krijg jij tot eind november nog 15% korting!

Vond je het leuk om mijn vijf favorieten op een rij te zien? Laat het mij even weten of druk op het hartje. Wat waren jouw favoriete van juli? Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

love, Annemiek

Write A Comment

Close