Ik ga jullie nog eenmaal lastig vallen in 2018, waarbij ik jullie ga laten zien wat de meest bekeken blogs zijn geweest in het afgelopen jaar. Kijk jij mee?

2018 was een mooi jaar. Een jaar waarin ik veel heb geleerd. Ik heb de minor politiekunde heb afgerond en ik ben inmiddels bijna afgestudeerd. Een jaar met veel lekkere en simpele receptjes. 2018 was ook het jaar waarin mijn vriend en ik zij gaan samenwonen in ons eerste eigen ‘echte’ huis. Hier een top 5 uit dankbaarheid, nieuwsgierigheid én nieuwe inspiratie voor 2019.

1. Glutenvrij ijs

Deze blog stond op plek twee, wat ik volkomen begrijp. Het is een heerlijke zomer geweest en ik heb voor jullie op een rij gezet welk ijs je daar lekker bij kon eten. Iets wat iedereen wilde weten, wat achteraf ook bleek. Wil jij de lijst nog eens zien? Klik HIER.

2. Glutenvrij snoep

Jullie zijn dol op lijstjes heb ik gemerkt. Zeker lijstjes met zoetigheden. Ik maakte namelijk in 2018 ook een lijst met allerlei glutenvrij snoep. Wil jij hem nog eens zien? Klik HIER.

3. Minor politiekunde, wat is dat?

Op de derde plek staat de blog over de minor Politiekunde die ik heb gevolgd. Dat had ik eerlijk gezegd wel gedacht.  Toen ik op zoek ging naar meer(!) informatie over de minor, kon ik niets vinden. Er stonden geen meningen online van studenten die de minor al hadden gevolgd. Nu wel, nu ik hem heb geschreven. Ik ben nog steeds zo blij dat ik dat heb gedaan. Ik krijg nog wekelijks berichten van studenten die hier iets aan hebben gehad of die ik nog verder wegwijs kan maken. Super tof! Wil jij hem nog eens lezen? Klik HIER.

4. Harde feiten over coeliakie

Op plek vier staat een coeliakie-gerelateerd artikel. Hierin heb ik geschreven over hele concrete feiten rondom coeliakie. Wil jij de lijst nog eens zien? Klik HIER.

5. Blogger en de nieuwe AVG wetgeving

Dit jaar kwam de nieuwe AVG ook veeeeeel in het nieuws. Ik heb mij er ook eens in verdiept en de bloggers om mij heen een duwtje in de goede richting gegeven. Dat bleek, deze blog is ontzettend vaak bekeken en sluit de top 5 van 2018! Wil jij de tips en uitleg nog eens zien? Klik HIER.

Kijk jij mee naar mijn terugblik van 2017?

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

Goeie jaarwisseling allemaal en ik zie jullie graag weer in 2019!

love, Annemiek

 

1 Comment

  1. Jij ook een fijne jaarwisseling!
    Grappig, jouw nummer 1 en 2 horen op mijn blog ook al jaren tot de top 10.

Write A Comment

Close