DE GLUTENVRIJE VOORNEMENS, HOE ZIT HET DAAR EIGENLIJK MEE?

Iedere maand gaan er een aantal bloggers van #wijbloggenglutenvrij aan de slag met een onderwerp. Deze maand bespreken wij de voornemens van 2019. De gutenvrije wel te verstaan.

Voornemens, ik doe er in het dagelijks leven eigenlijk niet aan. Ik vind dat je iedere dag van het jaar goed voor jezelf moet zorgen. Snoepen? jazeker! Doe het alleen gewoon niet elke dag, dan is er niks aan de hand. Oh en sport er wat bij! Wat ik wel ieder jaar doe is samen met de andere glutenvrije bloggers voornemens opschrijven op het glutenvrije vlak. Echt leuk om te doen en wie weet inspireer ik jou ook wel!

Hierbij mijn glutenvrije voornemens voor 2019:

 • BLOGGERS MEETING

Ieder jaar ben ik nog bij de bloggersmeeting geweest. Een leuk samenkomen van meerdere glutenvrije bloggers en wat is het iedere keer gezellig. Iedere keer is het ergens anders en zo leer je ook iedere stad kennen met al het glutenvrije lekkers dat het te bieden heeft. De laatste keer was het in Utrecht bij the food club, heerlijk was het! Ik kan niet wachten om meer van deze meetings bij te wonen.

 • RECEPTEN UITBREIDEN

Verder zou ik het leuk vinden om nog meer recepten te maken. Veel bloggers maken ‘bij toeval’ glutenvrije recepten, ik maak ze eigenlijk altijd. Vaak vergeet ik ook ‘glutenvrij’ er bij te zetten, want ja… iedereen weet inmiddels wel dat ik glutenvrij eet. Toch doe ik het wel om verwarring te voorkomen.

 • THEMAVLOGS

Daarnaast heb ik een YouTube kanaal opgezet. Hier wil ik themavlogs op gaan publiceren. Op dit moment staat er 1 online van mijn vakantie en ik zou het tof vinden om dit uit te breiden. Kookvlogs, workshops, tips, uitleg.. denk jij mee?

 • INPUT VOLGERS

Zoals je hiervoor al kunt merken, input is best fijn. Ik wil mijn volgers actief betrekken bij wat ik doe en vind het dan ook fijn als mensen reageren met: ‘ik zou nog graag….’ Daar help je mij alleen maar mee, en ik jullie ook!

 • REIZEN

Dit jaar studeer ik af. Wat ik precies wil gaan doen weet ik nog niet maar ik hoop nog wel ontzettend veel inspirerende reizen te maken. Glutenvrij uiteraard, een uitdaging!

 • SAMENWERKINGEN

Het afgelopen jaar bereikte ik een hoogtepunt aan (betaalde) samenwerkingen. Dit was super tof om te doen en ik hoop dat dit in 2019 zo voort mag zetten. Het grote voordeel is natuurlijk dat ik over veel verschillende categorieën blog.

 • RECEPTEN(E)BOEK

Ik zit al een jaar te denken over het bundelen van mijn recepten. In welke vorm ik dat wil gieten weet ik nog niet, hoe denk jij hierover? Let me know, vind ik heel leuk om te weten!

BEN JIJ BENIEUWD NAAR DE Blogs VAN DE OVERIGE BLOGGERS VAN #WIJBLOGGENGLUTENVRIJ? HIERONDER KAN JE DE LINKJES NAAR DE VERSCHILLENDE PAGINA’S VINDEN:

love, Annemiek

7 Comments

 1. Pingback: Mijn 15 glutenvrije voornemens voor 2019 | Ik ben glutenvrij

 2. Hi Annemiek,
  Wat een leuke voornemens!
  De jaren na mijn afstuderen heb ik ook veel gereisd. Maar toen hoefde ik nog niet glutenvrij te eten. Een extra uitdaging, vast soms extra vervelend, maar soms ook extra leuk. Want met wat voorbereiding kom je in de leukste delen van het land/stad, waar je anders nooit gekomen zou zijn.
  Veel plezier!
  Groetjes, Mirjam

  • Annemiek Nauta Reply

   Ik hoop dat het allemaal kan.. je wil immers zo veel hihi. Maar waar een wil is is een weg!!

 3. Bloggersmeeting, die was ik nog vergeten in mijn lijstje!
  En verder ook leuke voornemens. Succes en veel plezier.

  • Annemiek Nauta Reply

   Dankjewel Mirjam, jij ook!! Ik kijk idd uit naar een nieuwe meeting!!

 4. Hoi Annemiek
  Wat leuk al die voornemens
  Wat spannend dat je afstudeerd
  Heel leuk dat je nu op YouTube zit
  Een glutenvrij recepten boek lijkt mij leuk

  • Annemiek Nauta Reply

   Jaaa er komen zo veel leuke dingen aan! Super spannend maar ik heb er zin in.

Write A Comment

Close