BENODIGDHEDEN

  • 2 kipfilets
  • 1 pakje mozzarella
  • 2 grote tomaten
  • 100 gram serranoham
  • Blaadjes basilicum

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Vet de ovenschaal in
  3. Snijd de tomaten en mozzarella in plakjes
  4. Snijd de kipfilet over dwars door de helft en sla hem open
  5. Leg de tomaten en mozzarella er in
  6. Voeg de basilicum toe
  7. Doe de kipfilet weer dicht
  8. Bedek het geheel met serranoham (vouw het er omheen)
  9. Zet het voor circa 45 minuten in de oven (let wel goed op dat je kip niet nog rauw is!)
  10. Heerlijk te eten met wat groente en frietjes

IK HEB MEER OVENGERECHTEN GEMAAKT:

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

1 Comment

  1. Pingback: Glutenvrije Griekse mussaka - Annemiek Nauta

Write A Comment

Close