Ik weet het nog zo goed, al die glutenvrije beschuiten die continu kapotgaan. Betaal je zo veel geld voor glutenvrij beschuit, krijg je een zakje vol brokken. Ik bedoel, je krijgt ze echt niet heel in je buik maar… dit?! Dat was mij de prijs nooit waard. De saaie en vooral breekbare beschuitjes zijn er niet meer sinds de lancering van deze knappies van Schär! Hét merk op het gebied van glutenvrij eten. Ik neem jullie mee in wat inspiratie voor het simpele beschuitje, zodat die suuuper lekker wordt. Ik zal van simpel naar moeilijker gaan, kijk jij mee?

BENODIGDHEDEN

 • Beschuiten (ik gebruikte uiteraard die van Schär, klik hier voor de Schär Zwiebeck)
 • Beleg naar keuze maar ik koos voor:
 • Sla, brie, honing en pecannoten
 • Aardbeien en kaneelsuiker
 • Ei, kaas en bieslook
 • Chocoladepasta en banaan
 • Zalm en roomkaas
 • Abrikozenjam en gedroogde abrikozen
 • Avocado (met granaatappel en rode ui)

Heb jij jouw favoriete beleg gevonden? Of heb je er meerdere? Haal alle ingrediënten voor dit lekkere ontbijt, lunchgerecht of hapje dan in huis en vindt uit welke jij hebt lekkerste vindt! Mijn beschuitjes zagen er zo uit:

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

WINACTIE

Ik hoop dat jullie door deze voorbeelden wat meer inspiratie hebben gekregen voor je dagelijkse – wellicht nu saaie – beschuitje. Mocht je de nieuwe beschuitjes van Schär ook hebben geprobeerd? Tag ze, vinden ze leuk. Wat nóg leuker is, is dat ik aan dit artikel een winactie heb mogen koppelen. Hoe jij wint? lees gauw verder!

• Ga zitten en denk goed na over jouw meest creatieve beleg

• Volg @schaerglutenfree en @annemieknauta via instagram

• Tag @schaerglutenfree en @annemieknauta via instagram onder mijn post over de beschuitjes en benoem daarin jouw meest creatieve belegsoort

• De vijf beste beleg-ideetjes waarbij ons de meeste water in de mond gaat lopen, winnen een leuk pakket!

De winnaars zullen hier 1 juni 2019 bericht van krijgen!

Wat ik totaal snap, is dat je wil weten waar je ze koopt. Dat wilde ik ook nadat ik ze op had! Je kunt ze kopen bij:

 • Albert Heijn
 • Deen
 • Jumbo
 • Glutenvrijewebshop.nl
 • glutenvrijemarkt.com

IK HEB MEER RECEPTEN GEMAAKT MET DE PRODUCTEN VAN SCHÄR:

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Schär.

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close