Zo. Alweer een tijdje geen blog geschreven. Druk druk met van alles en nog wat, je kent het wel. Deze keer schrijf ik echter over een wel heel leuk onderwerp, namelijk over de sportcollectie van de Hunkemöller. Kijk je mee?

HKMX sportcollectie

De HKMX sportcollectie van de Hunkemöller is speciaal ontworpen om mensen te motiveren om in beweging te komen. Iets waar ik ook ontzettend van houd (ik doe op dit moment de #dailymilechallenge om anderen te motiveren om in beweging te komen). Het leuke aan de collectie is dat het in veel soorten setjes te koop is. Je kunt veel met elkaar combineren omdat het ook echt bij elkaar hoort, maar daarnaast ook met andere items omdat Hunkemöller deze collectie heeft ontworpen in dezelfde kleurlijn, of hoe dat dan ook mag heten hihi. De kleding is gecategoriseerd in sportsoorten. Denk hierbij aan Yoya & Pilates, Fitness & Gym, Hardlopen, Sport Badkleding en de After workout lijn. Iedere lijn kent zijn eigen items en ze zijn ook toegepast op de intensiviteit van de sportsoort.

Ik zal je laten zien welke producten ik heb ontvangen.

Uiteraard heb ik de producten ontvangen voor het hardlopen. Hieronder zal ik met jullie mijn mening delen, te beginnen:

Sport BH

Zoals jullie wellicht nog weten, heb ik eerder een artikel geschreven over het vinden van de juiste sport BH. Mijn sport BH’s koop ik altijd bij de Hunkemöller. Ik vind ze fijn zitten en ze werken goed bij mijn intensieve workout van hardlopen. Ik kende deze sport BH al, maar dan in een andere kleur. Ik heb hem aan tijdens de voetbaltraining en het hardlopen. Met andere woorden: favorietje.

Processed with VSCO with f2 preset

Hardloopshort

Oke, ik heb echt een hekel aan het lopen in een lange broek. Een short kan er dan ook altijd wel bij. Deze keer ontving ik deze short. Tijdens het hardlopen vond ik hem fijn zitten. Er zitten geen poespassen aan waardoor hij simpel aan te doen is en prima zit. Ik mis wel een klein ritsje voor de sleutel.

Processed with VSCO with f2 preset

Hardlooptop en vest

Deze review ik graag samen omdat ik beiden vaak samen aan doe. Het topje zit als gegoten, de pasvorm is precies zoals het hoort. Ik zou hem ook aan kunnen doen naar de gym bijvoorbeeld. Het jasje zit iets strakker, dus als ik jou was zou ik een maatje groter nemen dan dat je normaal hebt. Toch vind ik het een erg fijn jasje en vooral de stof doet het hem bij mij. Perfect voor een rondje in de regen of storm.

Processed with VSCO with f2 preset

Fitnesslegging

Jaja, soms doe ik ook nog aan fitness. Daarom ontving ik deze legging. Ik paste hem en hij zat echt perfect. Ik heb het gecheckt en hij is niet helemaal squatproof, desondanks dat zit hij erg lekker en trek ik hem zeker aan (heb toch een hekel aan squats). Leuk kleurtje ook trouwens!

Conclusie

Uiteraard kan ik er weer niet omheen: Hunkemöller blijft mijn favoriet. Ik vind het erg leuk dat ze inmiddels ook de sportcollectie wat uitbreiden. Tot slot wil ik met name de sport BH’s toch echt eens benoemen want wat zitten ze fijn!

WINACTIE

Zoals beloofd mag ik in samenwerking met Hunkemoller nog een leuke bon weggeven ter waarde van €50,- (ja echt!). Wat je daar voor moet doen?

 1. Volg mijn instagramaccount
 2. Volg het instagramaccount van de Hunkemoller
 3. Reageer onder post waarin ik de Hunkemoller samenwerking aankondig waarom jij graag de bon wint.
 4. Ik kies zaterdag 21 september 2019 de winnaar!

Ik heb al eerder geschreven in samenwerking met de Hunkemöller, klik hier om te zien hoe je de perfecte sport BH kunt vinden.

Dit is een gesponsord artikel, dit veranderd echter niets aan mijn objectieve mening.

love, Annemiek

1 Comment

 1. Ooh zo gaaf
  Ik koop
  Mijne lingerie Altijd bij
  Hunkemöller ik vind het fijn zitten
  En van top kwaliteit
  Ik waag graag een kansje ❤️??

Write A Comment

Close