Tijd om pepernoten te maken! Snel voor dit weekend nog even, toch? Deze week zal ik ook nog een heerlijk recept posten voor wat je kunt doen met het overgebleven deeg. Iets met taart!

BENODIGDHEDEN

  • 200 gram glutenvrij zelfrijzend bakmeel van de AH
  • 150 gram amandelmeel
  • 15 gram speculaaskruiden
  • 150 gram roomboter
  • Snuf zout
  • 80 gram vanillesuiker
  • een half zakje bakpoeder
  • een drupje vanilleextract (Dr. Oetker!)
  • 100 gram amandelmelk

WERKWIJZE

  1. Verwarm je oven voor op 170 graden
  2. Doe alle ingrediënten in een grote kom en mix dit voldoende
  3. Maak met 2 theelepeltjes rondjes van het deeg, een pepernootvorm (Circa 1 cm)
  4. Doe ze voor circa 55 minuutjes de oven in
  5. Haal de pepernoten uit de oven en laat ze goed afkoelen
Processed with VSCO with f2 preset

Houd je meer van chocolade pepernoten? Klik dan HIER!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close