Ondanks dat ik niet heel gelukkig ben met de foto’s (want ja, winter = geen licht in de avond) wil ik jullie dit recept niet onthouden. Ik maakte eens een nieuwe variant bananenbrood: het glutenvrije bananenbrood met peer. Kook maar mee!

BENODIGDHEDEN

  • 200 gram amandelmeel
  • 100 gram glutenvrije havermout
  • 4 eieren
  • 4 rijpe bananen
  • 1 peer
  • Snufje zout
  • 1 el speculaas- en koekkruiden
  • 1 el cacao
  • 1 el bakpoeder

WERKWIJZE

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden
  2. Snijd de peer in stukjes
  3. Gooi alle ingrediΓ«nten samen (of niet) in de keukenmachine
  4. Spatel nog even goed door
  5. Doe het mengsel in een met bakpapier beklede cakevorm
  6. Zet het geheel voor circa een uur in de oven (houd hem in de gaten, als de bovenkant te donker wordt kan je er aluminiumfolie overheen doen)
  7. Snijd in stukjes en doe het in de vriezer, zo heb je iedere dag een healthy snack!
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

IK HEB MEER SOORTEN GEZONDE BANANENBROOD/CAKE GEMAAKT!

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close