Zoals iedereen van jullie inmiddels wel weet heeft de Lidl soms een glutenvrije actieweek. Deze keer gebruikte ik dat heerlijke brood om een sandwich te maken met gepocheerd ei! Kijk je mee?

BENODIGDHEDEN

  • Glutenvrij brood (ik gebruikte deze keer het glutenvrije witte brood van de Lidl uit de actieweek)
  • Peper/Zout
  • Stukje brie
  • 1 ei
  • Kropsla
  • Tomaatjes
  • Een halve avocado
  • Sladressing (ik koos de komkommer/dilledressing van de Albert Heijn)

WERKWIJZE

  1. Haal de plakken brood uit de verpakking en rooster ze
  2. Snijd ondertussen de avocado en de brie
  3. Pocheer het ei (kook water, doe een ei voorzichtig in een zakje en leg voorzichtig in het kokend water)
  4. Haal het ei eruit en knip het zakje open, zo kan je het ei er makkelijk uitkrijgen
  5. Snijd de geroosterde boterhammen doormidden en beleg ze naar voorkeur
  6. Voeg uiteindelijk nog peper en zout toe en een langer stokje om het allemaal bij elkaar te houden
Processed with VSCO with av8 preset

IK HEB NOG MAAR SANDWICH RECEPTEN GEMAAKT

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet mij niet te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close