DE GROENTE DIE IK NOOIT AT: PASTINAAK. DEZE KEER MAAKTE IK ER EEN LEKKERE SOEP VAN, IN COMBINATIE MET DE OVERIGE GROENTES DIE IK IN HUIS HAD. HIERBIJ DE TOMAAT PASTINAAK SOEP!

BENODIGDHEDEN

  • 2 Pastinaken
  • 6 roma tomaten
  • 1 courgette
  • 4 kleine uien
  • 1 eetlepel gember
  • Peper en zout
  • Klein beetje citroensap
  • 2 blokjes groentebouillon (AH!)
  • 1 liter kokend water

WERKWIJZE

  1. Snijd de pastinaken, courgette, tomaten en uien in blokjes
  2. Doe wat olijfolie in een pan en voeg de uien toe
  3. Laat even fruiten
  4. Voeg vervolgens de courgette en de pastinaken toe en fruit nog circa 5 minuten
  5. Doe de kruiden er doorheen (peper, zout en gember)
  6. Doe de tomaten, het water en de bouillonblokjes bij in de pan
  7. Laat je soep nu een kwartiertje inkoken
  8. Voeg op het laatst nog wat citroensap toe
  9. Mix het met de mixer en klaar!
Processed with VSCO with av8 preset

IK HEB MEER GLUTENVRIJE SOEPJES GEMAAKT!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close