Helemaal in love met deze knapperd met zelfgemaakt slagroom. Ik maakte deze keer een spongecake, kijk jij mee?

BENODIGDHEDEN

  • 400 gram sponge cake mix van Tasty me (verkrijgbaar bij de Xsenos)
  • 7 eieren
  • 35 ml water
  • 250 gram mascarpone
  • 200 gram slagroom
  • 150 gram kristalsuiker
  • 100 gram frambozen
  • Poedersuiker om te bestrooien
  • 50 gram chocolate chips (ik gebruikte die van Dr. Oetker)

WERKWIJZE

  1. Volg voor het bereiden van de spongecake de verpakking van Tasty me
  2. Snijd de cake door midden en laat hem goed afkoelen
  3. Mix de mascarpone, suiker en de slagroom in een mixer op hoge snelheid
  4. Is de cake voldoende afgekoeld? Snijd hem doormidden en doe de helft van de slagroom tussen de cake
  5. Voeg wat chocolate chunks toe voor de smaak en doe aan de zijkant om de 5 cm een framboos (druk goed aan)
  6. Doe de tweede laag er overheen
  7. Doe de poedersuiker over de cake
  8. Doe er nog een flinke klodder slagroom op
  9. Top met de overige frambozen en de chocolate chunks
Processed with VSCO with av8 preset

IK HEB MEER TAART GEMAAKT DIE JIJ OOK LEKKER VINDT

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close