Over mij

HII YOU!

Wat leuk dat je mijn blog komt bezoeken en meer over mij te weten wil komen. Ik ben Annemiek Nauta, oprichtster van http://www.annemieknauta.nl
Ik ben een 25-jarige stuiterbal uit Twente, Overijssel, Nederland. Ik woon in een super leuke, gezellige en knusse buurt tussen de weilanden in het oosten van het land.

Sinds mijn 12e heb ik coeliakie, de auto-immunziekte waarbij ik niet tegen gluten kan. Wat dit precies is, zal ik verder toelichten onder het kopje coeliakie.

Op mijn blog vind je voornamelijk eten, eten, eten en eh.. eten. Oké, ik hou van eten dat mag duidelijk zijn. Je ziet recepten voorbijkomen, tips, tricks en – in de toekomst – restaurants en/of bestemmingen waar je goed glutenvrij kunt eten. Daarnaast zal ik het een en ander vertellen over mijn studie en de sporten die ik uitoefen.

Omdat ik niet alleen maar coeliakie ben – of Coeliakie Annemiek – wil ik een algeheel beeld geven van mijn leven. Ik ben een druk persoon en heb meerdere passies. Mijn studie, werk, coeliakie, familie, vriend en vriendinnen.. eigenlijk vind ik alles leuk. Dit maakt het dan ook dat men mij altijd een bezig bijtje noemt.
Mijn vriend benoemde best vaak dat ik altijd leuke instagram foto’s post. Hij probeerde mij ook stiekem te pushen om een blog te beginnen. Inmiddels ben ik begonnen met de content voor mijn blog. Met ietwat zenuwen en spanning, hoop ik dat ik jullie kan enthousiasmeren over mijn drukke leven.

Heb je vragen, opmerkingen, tips of wil je gewoon iets kwijt… ik zou het leuk vinden als je hierover wat achterlaat!

Liefs Annemiek

Write A Comment

Close