Disclaimer

Ben jij bekend met advertorials? Dat zijn blogposts die ik schrijf met mijn eigen mening. Deze blogs kun jij herkennen aan het feit dat er onderaan de blog staat: ‘dit is een gesponsord artikel’. In zekere zin krijg ik dan ook voor deze advertorials betaalt, omdat bedrijven mij artikelen opsturen. Deze artikelen review ik en mag ik dan ook gebruiken en/of opeten. Naast dat het gewoon hartstikke leuk is om allemaal te doen, zorgt het er ook voor dat mijn blog kan blijven bestaan. Zo help ik merken en de merken mij. Best leuk om te weten toch? Daarnaast wil ik er graag op wijzen dat ik producten altijd naar eerlijkheid beoordeel, of dit nou positief is of niet. Jullie mogen er dan ook vanuit gaan dat al mijn posts eerlijk zijn. Dit maakt mij betrouwbaar en dat vind ik prettig. Deze samenwerkingen ga ik enkel en alleen aan als ik vind dat het merk bij mij past. Zo creëer ik meer knowhow bij anderen.

Soms is het ook zo dat ik restaurants of hotels review. Dit heb ik in de afgelopen maanden geregeld gedaan. Soms krijg ik hiervoor een korting, extraatje of een etentje. Soms helemaal niets en dat is okay.

Ik wil mij met mijn blog vooral richten op voeding, sport en lifestyle. Hierdoor hoop ik erkenning te vinden bij mijn lezers. Vraag je je af of iets gesponsord is? Scroll even naar beneden. Hoe dan ook, mij mag je het altijd vragen.

love, Annemiek

Close