Samenwerken

Zakelijk.

Met mijn blog ben ik de uitdaging aangegaan om anderen te inspireren. Dit doe ik door middel van mijn instagramaccount waarop ik allerlei verhalen deel. Hierbij moet je denken aan het delen van recepten, ervaringen, producttips, restaurants en simpele tips. Deze stuiterbal is echter niet alleen glutenvrije voeding, ik ben ook gewoon Annemiek. Dat betekent dat ik studeer,  sport, veel nadenk (mindfullness) en mijn rechtenstudie er bij heb. Erg leuk en variërend.

Hoe dan ook vind ik het belangrijk om andere te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Van enkel dieten bijvoorbeeld wordt niemand gelukkig, zorg simpelweg voor een balans. Ik eet ook echt wel veel cake, af en toe MacDonalds en een koekje… zorg er alleen wel voor dat je die balans houdt. Dát probeer ik mijn volgers bij te brengen, met of zonder gluten.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten, persvragen, evenementen, kleding e.e.d.. Hierover kunnen tijdens het persoonlijk contact afspraken worden gemaakt. Ik vind het belangrijk dat ik promoot waar ‘Annemiek Nauta’ voor staat. Herken jij deze punten en sta jij open voor een eerlijke samenwerking? Wie weet kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen!

Close