Samenwerken

Samen kan je meer dan alleen!

Met mijn blog ben ik de uitdaging aangegaan om anderen te inspireren. Dit doe ik door middel van mijn instagramaccount waarop ik allerlei verhalen deel, die doorsturen naar mijn blog. Op mijn instagram ben ik ook internationaal te bereiken, omdat ik er volledig engelstalig schrijf.

Hoe dan ook vind ik het leuk om anderen te inspireren. Deze stuiterbal doet dit voornamelijk op het gebied van glutenvrij eten. Het is echter zo dat ik steeds meer geïnteresseerd ben in lifestyle artikelen, mijn rechtenstudie gerelateerde activiteiten en sporten.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten, persvragen, evenementen, kleding e.d.. Hierover kunnen tijdens het persoonlijk contact afspraken worden gemaakt. Ik vind het belangrijk dat ik promoot waar ‘Annemiek Nauta’ voor staat. Herken jij deze punten en sta jij open voor een erlijke samenwerking? Wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Kortom: houd jij van eerlijkheid en wil jij een samenwerking aangaan met mij? Schroom dan niet contact met mij op te nemen via ondergaand formulier of info@annemieknauta.nl, ik reageer binnen een dag.

love, Annemiek

Close