In de zomer eet je behoorlijk wat ijs.
Oke, nu eerlijk:
In de zomer eet IK behoorlijk wat ijs.

Geen idee hoe het met jullie zit maar in de zomer kan ik echt super veel ijs eten. Wat voor soort ijs dat is maakt mij nog niet eens zo veel uit. Waterijs, magnums, bakijs.. hmm.. ik vind alles heerlijk. Nu ben ik mij de afgelopen dagen gaan afvragen of dat niet wat gezonder kan.

Ik heb een recept uitgeprobeerd voor het eigenhandig maken van bananenijs (altijd goed).

Benodigdheden

  • 7 bananen
  • 1 banaan voor de topping
  • 1 eetlepel honing
  • 200 gram kokosyoghurt
  • Kokos naar smaak als topping

Werkwijze

Vries de bananen in (doe het gewoon 1 nacht voor de zekerheid smartass). Snijd deze in stukjes. Doe alle ingrediΓ«nten vervolgens in de blender en laat hem draaien totdat het een smurrie is.
Doe het in een grote bak. Vries het in voor minimaal 4 uur.

Schermafbeelding 2017-08-12 om 19.07.36
Schermafbeelding 2017-08-12 om 19.07.03

S M A K E L I J K !

love, Annemiek

Write A Comment

Close