Tijd voor nieuwe smoothie recepten!

Het is tenslotte zomer, dat houdt in dat iedereen ongetwijfeld zin heeft in een frisse smoothie. Zoals ik al eerder noemde, vind ik het belangrijk om niet zes soorten fruit in één smoothie te stoppen. Je eet ongetwijfeld zelf ook geen zes stukken fruit. Eigenlijk wilde ik graag drie verschillende soorten kleuren, en dat is wel goed gelukt right?

Hierbij wat nieuwe receptjes, zodat je de zomer weer door kan.

  • Banaan – mango – kokos

DIT IS MIJN NIEUWE FAVORIET!!
Wauw, dit was écht een super lekker smoothie. Doe simpelweg diepvriesmango, een halve banaan en een half kopje kokosmelk in de blender and that’s all.

  • Rood zomerfruit – kokos

Rood zomerfruit kan je bij de Albert Heijn vers kopen en in de diepvries. Vers vind ik het naturel erg lekker, in smootheis verwerk ik graag de diepvriesvariant (dit houd je smoothie lekker koud). Dus.. Doe rood zomerfruit en een half kopje kokosmelk in de blender en mix het goed. Voeg naar smaak wat water toe.

  • Banaan – spinazie

Banaan is vrijwel altijd goed in mijn ogen. Het is ontzettend gezond en heerlijk op ehm.. eigenlijk alles (zelfs op ijs). Ook in combinatie met spinazie is het heerlijk. Die groene smoothies van tegenwoordig zit zo veel bij in (rabarber, komkommer etc) dat je op een gegeven moment echt zo’n ranzige groenvoer smaak in je mond hebt. Be real. Nou, doe er banaan bij in en het maakt het ontzettend lekker. Dus… een halve banaan, een handje spinazie en wat water and it’s done.

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close