Samen met heel wat andere bloggers leggen we deze maand de focus op pasen, uiteraard.

Voor jullie ben ik een leuk paasrecept gaan bedenken. Uiteraard word je doodgegooid met voorbeelden van heerlijke brunches, maar iedereen kan bedenken dat je hiervoor gewoon het een en ander in huis moet halen. Ik bedacht een leuke twist bij de eitjes, want wie houdt er nou niet van deze cuties? Bring some colour in your life baby!

Benodigdheden

  • 1 doos eieren
  • wortel
  • Olijven
  • mayonaise
  • Mosterd
  • citroen(sap)
  • kerriepoeder
  • (witte) peper en zout
  • Basilicum

Werkwijze

  1. Breng wat water aan de kook (doe het gewoon in een waterkoker)
  2. Leg de eieren in een pan en doe daarna pas het kokend water er in (tip!)
  3. Kook de eieren 10 minuten en laat ze goed afkoelen
  4. Snijd op 2/3e van het ei de kop eraf maar houd het eigeel heel
  5. Haal het eigeel er volledig uit en doe al het eigeel in een grote kom
  6. Voeg een grote lepel mayonaisse en mosterd toe
  7. Voeg de kerriepoeder, citroensap, zout en peper toe en mix goed
  8. Doe alles in een spuitzak (knip een klein gaatje in een diepsvrieszakje en doe het daar in)
  9. Snijd stukje wortel voor de bekjes en voetjes en rondjes van de olijven voor de ogen
  10. Spuit het eigeel in het onderste gedeelte en doe het ‘dekseltje’ er op
  11. Decoreer.

S M A K E L I J K!

Ben je overigens benieuwd naar glutenvrij paaseitjes, ik heb enige tijd geleden een overzicht gemaakt.

Glutenvrije paaseitjes

Ben jij benieuwd naar de creaties van de overige bloggers van #wijbloggenglutenvrij? Hieronder kan je de linkjes naar de verschillende pagina’s vinden:

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

3 Comments

Write A Comment

Close