Met de biscuitjes van Nairns maakte ik een heerlijke bodem bij een simpele glutenvrije kwartkaart. De kwarktaart met kokos/chocolade bodem is het geworden, en lekker dat het is!

BENODIGDHEDEN

  • 1 pak dark chocolate oats and kokosbiscuitjes van Nairns
  • 75 gram roomboter
  • Bakpapier
  • 24 cm springvorm
  • 250 gram slagroom
  • 500 gram kwark
  • 150 gram witte bastardsuiker
  • 8 blaadjes gelatine
  • 1 blikje kersen

WERKWIJZE

  1. Pureer de biscuitjes
  2. Smelt de boter op een laag vuurtje en laat het afkoelen
  3. Leg het bakpapier in een springvorm van 24 cm
  4. Voeg de boter toe aan de biscuitjes
  5. Doe het in de springvorm en druk het goed aan met de bolling van een lepel
  6. Zet zo lang de bodem in de koelkast
  7. Bereid de gelatineblaadjes op voorgeschreven wijze
  8. Mix de kwark en de suiker met elkaar
  9. Klop de slagroom goed op
  10. Mix alle door elkaar heen (inclusief de afgekoelde gelatine)
  11. Pak de bodem uit de koelkast en vul de springvorm aan met het mengsel
  12. Zet voor minstens 3 uur in de koelkast
  13. Serveer met de kersen

IK HEB MEER taart GEMAAKT DIE jij ook IK LEKKER VINDT

Ben jij van plan mijn recepten te maken? Laat dan even een berichtje achter, dat vind ik leuk! Als je een foto hebt, deel hem via Instagram of Facebook. Vergeet niet mij te taggen!

S M A K E L I J K!

love, Annemiek

Write A Comment

Close